fbpx

Πόνσε: «Είμαι χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έχει γίνει»

Πόνσε: «Είμαι χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έχει γίνει»

Στην αντίδραση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος του αγώνα έναν καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Εζεκιέλ Πόνσε, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο επιθετικός της Ένωσης αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Έκι Πόνσε μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV και είπε τα εξής: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επίδειξη χαρακτήρα που έπρεπε να δείξουμε σε μια περίεργη συνθήκη. Δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποιες φάσεις, μπορέσαμε και σκοράραμε, όμως δεχτήκαμε ένα χτύπημα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα, να επανέλθουμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και το κάναμε και να έχουμε ένα ευτυχές τέλος.

Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος σε προσωπικό επίπεδο που μπόρεσα και βοήθησα από την πλευρά μου στην ομάδα. Επίσης είμαι χαρούμενος για τη συνολική δουλειά που έχει γίνει σήμερα από όλους τους συμπαίκτες μου στον αγώνα. Πήραμε τρεις βαθμούς, μια σημαντική νίκη και τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι», είπε ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο