fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει ο Μπέλινγχαμ

Μπλειγχαμ Ρεάλ Μαδρίτης

Ευχάριστα νέα για τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς ο Τζουντ Μπέλινγχαμ, ο οποίος τραυματίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου στον αγώνα με την Τζιρόνα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως τονίζεται από την ιβηρική χερσόνησο, την Παρασκευή (01/03) μάλιστα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Αγγλος σούπερ σταρ, ο οποίος από τότε είναι εκτός δράσης, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας.

Ο 20χρονος μέσος σκόραρε δύο φορές στο θριαμβευτικό 4-0 απέναντι στους Καταλανούς, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει ύστερα από 57 λεπτά αγώνα στο «Μπερναμπέου». Υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό προσωπικό του συλλόγου και διαγνώστηκε με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Μπέλινγχαμ ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και αναμένεται αύριο να επιστρέψει στις προπονήσεις και ίσως να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του για το σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Βαλένθια στο «Μεστάγια», όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο