fbpx

ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα 2-5: Πήραν το ντέρμπι οι “μπλε” και ανέβηκαν στην κορυφή!

ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκα 2-5: Πήραν το ντέρμπι οι “μπλε” και ανέβηκαν στην κορυφή!

Μεγάλη νίκη για τον ΑΣΕ Δούκα στο Καματερό επί της ΑΕΚ με σκορ 2-5, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας ματς λιγότερο από την «Ένωση», που μετρά και αυτή 15 βαθμούς.

Οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού μπήκαν καλύτερα στο κλειστό και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό, με γκολ του Φλώρου. Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με γκολ του Άριελ Πάις στο 4ο λεπτό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ με τα γκολ των Ντε Λίρα (6΄) και Πέτερσον (9′), διαμορφώνοντας το σκορ της ανάπαυλας (1-3).

Στην επανάληψη, οι “κιτρινόμαυροι” μείωσαν με γκολ του Μάνου, έχοντας βάλει και 5ο παίκτη μέσα για να αυξήσουν την πίεση στα καρέ του ΑΣΕΔ, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέτερσον διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, δίνοντας και πάλι ασφαλή διαφορά στον Δούκα (2-4).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βινίσιους λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, και “κλείδωσε” το μεγάλο διπλό για τους μπλε στο πρώτο φετινό ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα (2-5). Με τη νίκη αυτοί κάνει το 5/5 ο ΑΣΕΔ, έχει εκτίσει το ρεπό του, και θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει στο +3 την ΑΕΚ, αφήνοντάς την στη 2η θέση της κατάταξης.

Στα χθεσινά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, η ΑΣ Αθήνα 90′ επικράτησε με 2-4 στο κλειστό της Λάρισας κόντρα στην τοπική ομάδα, παίρνοντας την πρώτη της φετινή νίκη, ενώ και τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από το Νέο Ικόνιο (2-5), φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Futsal - Ποδόσφαιρο Σάλας