fbpx

Τραμπολίνο: Σαββίδης και Κασάπογλου κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος

Τραμπολίνο: Σαββίδης και Κασάπογλου κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος

Νίκος Σαββίδης και Λίλα Κασάπογλου πρωταγωνίστησαν στα ατομικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα.

Με γεμάτη κόσμο κερκίδα και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ολοκληρώθηκε (07-08 Μαΐου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων).

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης», σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Ε.Γ.Ο.. Οι εκπρόσωποι του ελληνικού τραμπολίνο έκαναν το πρώτο βήμα της αγωνιστικής επανασύνδεσης με το άθλημά τους και ένιωσαν τη χαρά του αγώνα καταχειροκροτούμενοι από τους φιλάθλους που έσπευσαν στο Κλειστό Γυμναστήριο. 

Τους πανελλήνιους τίτλους κατέκτησαν, ο Νίκος Σαββίδης στο ατομικό ανδρών, η Λίλα Κασάπογλου στο ατομικό γυναικών, οι Μάριος Γράψας / Απόστολος Παπαδάτος στο συγχρονισμένο ανδρών και οι Λυδία-Σοφία Τσακαλίδου / Ευριδίκη Αργύρη στο συγχρονισμένο γυναικών. 

Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, μέλη της Δημοτικής Αρχής, όπως και ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου, Νίκος Καραγιάννης. Μεγάλη ήταν η υποστήριξη του Γιάννη Παπαβασιλείου, υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνα, ο οποίος συνεισέφερε στην προετοιμασία και παραχώρηση του Γυμναστηρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική