fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο: Στην 31η θέση ο Γράψας στις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο Τραμπολίνο: Στην 31η θέση ο Γράψας στις ΗΠΑ

Ένα βήμα πριν την βαθμολογούμενη 30άδα, που συνοδεύεται από πόντους στην προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη, έμεινε ο Μάριος Γράψας στο Παγκόσμιο Κύπελλο τραμπολίνο του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Γράψας κατέλαβε την 31η θέση με 57,090 βαθμούς, όσους ακριβώς είχε και ο Κινέζος Λονγκιού Χε, ο οποίος όμως υπερίσχυσε στην ισοβαθμία και πήρε την 30ή και τελευταία θέση που δίνει πόντους στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η Λίλα Κασάπογλου κατετάγη 40ή με 51,640 βαθμούς, μένοντας για λιγότερο από έναν βαθμό εκτός “τοπ 30”.

Το παγκόσμιο κύπελλο της Φλόριντα αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό της προ-Ολυμπιακής σειράς αγώνων για τους Έλληνες αθλητές, έπειτα από την αντίστοιχη διοργάνωση που προηγήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, ενώ θα ακολουθήσει άλλος ένας αγώνας, τον Οκτώβριο στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Οι συνολικοί πόντοι που θα κερδίσει κάθε αθλητής-αθλήτρια στα προ-Ολυμπιακά παγκόσμια κύπελλα θα υπολογιστούν για τη διαμόρφωση της παγκόσμιας κατάταξης της διετίας 2023-2024, οι κορυφαίοι της οποίας θα κατακτήσουν στο τέλος εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “Παρίσι 2024”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική