fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 7 αθλητές και μία αθλήτρια η Ελλάδα στη Σόφια

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 7 αθλητές και μία αθλήτρια η Ελλάδα στη Σόφια

Αύριο Παρασκευή (8/9) ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ στη Σόφια, με την Ελλάδα να συμμετέχει με επτά αθλητές και μία αθλήτρια, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/9).

Η Ελληνική αποστολή θα αποτελείται από τους: Μίμη Θεοδωρίδη, Γιάννη Δελαπόρτα, Νίκο Καραπέτσα, Νίκο Κουτλούμπαση, Μάριο Ξέρρα, Λάμπρο Παπαδημητρίου, Έλβιντ Ταφίλι και Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου.

Ο Θεοδωρίδης θα αγωνιστεί στη βουλγαρική πρωτεύουσα με δαπάνη της ΕΓΟ, ενώ τα έξοδα των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών θα καλυφθούν από τους ίδιους.

Παρών στο πλευρό της ελληνικής ομάδας θα είναι ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στο freestyle Δημήτρης Κυρσανίδης, ο οποίος έχει προσκληθεί στη διοργάνωση από την FIG (Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής), παρότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.

Την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν ο διεθνής κριτής Άγγελος Πουλής και η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΕΓΟ και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ, Ειρήνη Μανδραβέλη, ως αρχηγός της αποστολής.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει το αγώνισμα freestyle, ο προκριματικός του οποίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (08/09) και ο τελικός το Σάββατο (09/09), καθώς και το αγώνισμα ταχύτητας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο (09/09) με τον προκριματικό και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/09) με τον ημιτελικό και τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γυμναστική