fbpx

Ρυθμική Γυμναστική: Με 700 αθλήτριες το 6o διεθνές τουρνουά Royal Crown στη Θεσσαλονίκη

Ρυθμική Γυμναστική: Με 700 αθλήτριες το 6o διεθνές τουρνουά Royal Crown στη Θεσσαλονίκη

Ο εντυπωσιακός αριθμός των 700 αθλητριών κάνει μοναδικό το 6ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο “PAOK Sports Arena”, στη Θεσσαλονίκη.

Ανερχόμενες αθλήτριες από 20 συλλόγους και εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ιταλίας, της Αυστρίας και της Γεωργίας, μαζί με ταλαντούχες εκπροσώπους περίπου 55 σωματείων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργούν φέτος ένα εντυπωσιακό νέο ρεκόρ συμμετοχών, που ξεπερνά κατά 50% τα αντίστοιχα περσινά μεγέθη.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα είναι, επίσης, πλουσιότερο από κάθε άλλη φορά, έχοντας συνολική διάρκεια τεσσάρων ημερών, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Πέμπτης 15/02 (14:00 – 22:30), ενώ από την Παρασκευή 16/02 μέχρι την Κυριακή 18/02 θα υπάρχει ασταμάτητη δράση από το πρωί μέχρι το βράδυ (09:00 – 22:30). Παράλληλα, η λαμπρή Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16/02 στις 22:00.

Ανάμεσα στις συμμετέχουσες αθλήτριες συγκαταλέγονται από πρωταθλήτριες των κατηγοριών Γυναικών και Νεανίδων, οι οποίες στοχεύουν όλο και ψηλότερα, μέχρι λιλιπούτειες αθλήτριες των προ-αγωνιστικών κατηγοριών, που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα και ανακαλύπτουν τον υπέροχο κόσμο της ρυθμικής γυμναστικής.

Διοργανωτής του 6ου Διεθνούς Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown είναι ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος, με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για έναν θεσμό που καθιερώθηκε από το ξεκίνημά του το 2017 και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τη Ρυθμική Γυμναστική στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στη δημιουργία των αυριανών αστεριών του αθλήματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γυμναστική