fbpx

LGCT: Νικητής στο Μεξικό ο Μπίρμπαουμ (vid)

LGCT: Νικητής στο Μεξικό ο Μπίρμπαουμ (vid)

Ο Γερμανός πήρε δεύτερη νίκη στην σεζόν με το δέκα ετών Mila.

Σε έναν από τους πιο έντονους τελικούς γύρους έως τώρα στην σεζόν ο Λούντγκερ Μπιρμπάουμ επικράτησε των άλλων πέντε συνδυασμών και πανηγύρισε δεύτερη νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο του Longines Global Champions Tour. Με την Αθηνά Ωνάσση να απουσιάζει τελικά από τον αγώνα, από τους 35 συνδυασμοί οι έξι κατάφεραν να σημειώσουν την άπταιστη διαδρομή και να διαγωνιστούν στο jump-off.

 Πρώτος χρονικά εμφανίστηκε ο Ζιλ Τομά ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στο Μαϊάμι και ολοκλήρωσε σε 46,49 δευτερόλεπτα με τέσσερις βαθμούς ποινής. Ο Ντένις Λιντς δεν έχει πάρει νίκη στη διοργάνωση εδώ και 14 χρόνια και είχε προσωρινά την ελπίδα καθώς πέτυχε νέα άπταιστη διαδρομή σε 44,56 δευτερόλεπτα, ειδικά από την στιγμή που ο δεύτερος Βέλγος, ο Πίτερ Ντεβός έριξε εμπόδιο και δέχθηκε τέσσερις βαθμούς ποινής. Η μοναδική ελπίδα των Βρετανών ήταν ο Μπεν Μέιρ στη δεύτερη παρουσία του με το Faltic HB σε τουρνουά πέντε αστέρων ωστόσο δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

Με τον Μπιρμπάουμ και τον Ντάφι να απομένουν ο τελευταίος ήξερε ότι είχε τη μεγάλη ευκαιρία ωστόσο το επιπλέον καλπαστικό βήμα πριν το τελευταίο εμπόδιο του κόστισε χρόνο που τελικά έκανε και τη διαφορά. Ο Μπιρμπάουμ με το Mila εμφανίστηκε τελευταίος χρονικά και σημείωσε την άπταιστη διαδρομή όντας ταχύτερος του Ντάφι για μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία