fbpx

World Equestrian Games: Γερμανία και Γαλλία τα χρυσά στο vaulting (vid)

World Equestrian Games: Γερμανία και Γαλλία τα χρυσά στο vaulting (vid)

To κοινό στο Χέρνινγκ περίμενε κάτι ξεχωριστό και δικαιώθηκε.

Κιάρα Κόντζια και Τζάστιν Φαν Γκέρβεν επέστρεψαν για το δεύτερο γύρο του vaulting στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ιππασίας στο Χέρνινγκ της Δανίας έχοντας 8,863 βαθμούς ενώ ακολουθούσαν οι επίσης Γερμανοί Ντιάνα Χάρβαντ και Πέτερ Κούνε με 8,692. Η πίεση ήταν στα φαβορί ωστόσο ανταποκρίθηκαν άριστα στην πρόκληση φτάνοντας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με το Highlight.

 Πέρα από την πρώτη, η Γερμανία εξασφάλισε και τη δεύτερη θέση με τη Χάρβαντ και τον Κούνε και το DSP που πήραν μέρος για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα καθώς ήταν αναπληρωματικοί στη διοργάνωση του 2019. Ρεμπέκα Γκρέτζιο και Ντάβιντε Ζανέλα από την Ιταλία ολοκλήρωσαν την τριάδα του βάθρου με συνολική επίδοση 8,178 βαθμών με το Orlando Tancredi.

 Η ομάδα της Γαλλίας ολοκλήρωσε μία πολύ επιτυχημένη παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για το vaulting καθώς πήρε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, αυτή τη φορά στην κατηγορία του κυπέλλου εθνών. Η γαλλική ομάδα πήρε το χρυσό μετάλλιο με συνολικό σκορ 9,146, τερματίζοντας μπροστά από την οικοδέσποινα Δανία που ήταν δεύτερη με 8,669 ενώ το χάλκινο πήγε στην Αυστρία με 8,383.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία