fbpx

Άνδρος 2022, Λεονταρίδης: «Αγαπημένος αγώνας που συνδυάζει αγωνιστική ιστιοπλοΐα με καλή φιλοξενία»

Άνδρος 2022, Λεονταρίδης: «Αγαπημένος αγώνας που συνδυάζει αγωνιστική ιστιοπλοΐα με καλή φιλοξενία»

Οι σημερινές κατατάξεις και οι γενικές βαθμολογίες στις κατηγορίες ORC, Performance και Sport, του «55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου Ιωάννης Β. Γουλανδρής».

«Αγαπημένο αγώνα» χαρακτήρισε τη διοργάνωση της Άνδρου ο Στέργιος Λεονταρίδης, κυβερνήτης του «Ellinix Farr Away – Α. Μ. Νομικός» από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο ήταν ο νικητής της σαββατιάτικης τοπικής ιστιοδρομίας στην Άνδρο, η οποία έγινε με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.  

«Ο αγώνας της Άνδρου είναι ένας από τους αγαπημένους μας καθώς συνδυάζει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα με τη καλή φιλοξενία. Σε ότι αφορά τη σημερινή κούρσα κάναμε ένα καλό ξεκίνημα από τη σωστή πλευρά της εκκίνησης και αποκτήσαμε από τα πρώτα μέτρα ένα καλό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας. Με τους σωστούς χειρισμούς του πληρώματος και την ανάλογη τακτική καταφέραμε να διασφαλίσουμε τη νίκη».

Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου, με πρωτεργάτη τον Ιωάννη Β. Γουλανδρή, διεξήχθη για πρώτη χρονιά το 1967. Διοργανωτές του φετεεινού «55ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου «Ιωάννης Β. Γουλανδρής» είναι ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος.

Βασικός χορηγός του αγώνα είναι το Private Banking του Ομίλου Eurobank. H Eurobank στηρίζει για 5η διαδοχική φορά –  τη διοργάνωση και, διαχρονικά, έχει συνδέσει το όνομά της με την ιστιοπλοΐα και με τις εξαιρετικά επιτυχημένες χορηγίες αθλητών και αθλητριών.  Τον θεσμό του Andros Race στηρίζει και η Porsche, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Μοτοδυναμική. Η Porsche μάλιστα είναι και χορηγός του σκάφους «Black – Jack».

Φωτό: Νίκος Αλευρομύτης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα