fbpx

Κακλαμανάκης: «Το θάρρος και η αλήθεια νίκησε τον εκφοβισμό και το ψέμα»

Κακλαμανάκης: «Το θάρρος και η αλήθεια νίκησε τον εκφοβισμό και το ψέμα»

Την δικαίωσή του πανηγύρισε ο Νίκος Κακλαμανάκης, με τον ίδιο τρόπο που υπήρξε και η αφορμή της δικαστικής διαμάχης του με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δηλαδή μέσω Facebook. Μετά την απόρριψη της αγωγής της ΕΙΟ εναντίον του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανάρτησε τα εξής λόγια στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για να επικοινωνήσει την χαρά και την αισιοδοξία του για το μέλλον:

«Το θάρρος και η αλήθεια νίκησε τον εκφοβισμό και το ψέμα. Απορρίφθηκε η αγωγή της ΕΙΟ εναντίον μου, κερδίσαμε όλοι!!! Γιατί χωρίς το δικαίωμα στην αλήθεια δεν υφίσταται το δικαίωμα στην ευκαιρία για τις τωρινές και επόμενες γενιές.

Απορρίφθηκε η αγωγή της ΕΙΟ, εναντίον μου ως ουσιαστικώς αβάσιμη, με την 2796/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η απόφαση πλήρως εμπεριστατωμένη και αιτιολογημένη, σε μία έκταση σαράντα σελίδων, απορρίπτει έναν προς έναν τους ισχυρισμούς της διοίκησης της ΕΙΟ, βάσει αδιάσειστων στοιχείων,  που είχαμε εισφέρει στο δικαστήριο κατά τη συζήτηση της υπόθεσης, όπου παραστάθηκα μετά της πληρεξούσιας δικηγόρου μου κ. Έλλης Ρούσσου.

Την ευθύνη της αγωγής αυτής εις βάρος μου την είχε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΙΟ με την άσκησή της και συνέχισε  η νυν διοίκηση με την απόφαση να μην παραιτηθεί αλλά να δικαστεί.

Στους εκφοβισμούς προς όσους γνωρίζουν και τα ψέματα [διαχρονικά] απαντήσαμε  εγώ και οι μάρτυρές μου με θάρρος και αλήθεια.

Από την ομιλία μου στη Βουλή Νοέμβριο 2019 και έπειτα έγινα στόχος συκοφάντησης από μέλη της διοίκησης της ΕΙΟ, με δημοσιεύματα και δελτία τύπου.

Δεν αποδέχτηκα να σιωπήσω και να κάνω “δήλωση μετάνοιας ή μεταμέλειας”, που μου ζήτησαν οι αθλητικοί παράγοντες της διοίκησής της, για να μην ασκήσουν αγωγή εις βάρος μου.

Πήρα θέση για να σώσω την επόμενη γενιά με τεράστιο προσωπικό κόστος».

Χαρακτήρισε μάλιστα και την απόφαση αυτή ιστορική: «Η απόφαση αυτή είναι ιστορικής σημασίας για την ηθική δικαίωσή μου και το διαχρονικό αγώνα μου για υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και για να μπορούμε να λέμε με θάρρος την αλήθεια ενάντια σε κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας!»

Δικαίωση Κακλαμανάκη στην διαμάχη με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα