fbpx

Ντοκιμαντέρ για την πορεία των Βρετανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ντοκιμαντέρ για την πορεία των Βρετανών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που έπρεπε να ξεπεράσουν οι Βρετανοί ιστιοπλόοι στην πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ενός αθλητικού ντοκιμαντέρ.

 Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 90 λεπτών του Olympic Channel, παρουσιάζονται οι ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές από την στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην αναβολή της διοργάνωσης κατά ένα έτος. Τα γυρίσματα κράτησαν πάνω από 2 χρόνια και μία από τις κεντρικές ιστορίες είναι εκείνη της Έιλιντ ΜακΙντάιρ η οποία αναζητούσε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο ντεμπούτο της με στόχο να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα της, Μάικ.

 Οι κάτοχοι του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, Λουκ Πέισενς και Στούαρτ Μπίτσελ είναι επίσης εκεί αναζητώντας νέα επιτυχία σχεδόν 10 χρόνια μετά με νέους συναθλητές τους Κρις Γκρουμπ και Ντίλαν Φλέτσερ. Πρωτοεμφανιζόμενοι σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Τομ Σκουάιρς και Έμμα Γουότσον αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους στην κατηγορία RS:Χ στο γουίντσερφινγκ με τελικό στόχο του ντοκιμαντέρ να ρίξει φως στη ζωή ενός αθλητή που προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εμπνεύσει μία νέα γενιά αθλητών να συνεχίσουν την παράδοση της Μεγάλης Βρετανίας που αποτελεί την πιο επιτυχημένη χώρα όλων των εποχών στην Ολυμπιακή ιστιοπλοϊα.

 To Chasing Tokyo αποτελεί παραγωγή του Olympic Channel σε συνεργασία με την Orillo Films, μία εταιρεία γνωστή από την παραγωγή τηλεοπτικού προϊόντος για το Volvo Ocean Race, το SailGP και τις ομάδες του America’s Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα