fbpx

37ο America’s Cup: Επιβεβαίωσε την συμμετοχή της η Γαλλία

37ο America’s Cup: Επιβεβαίωσε την συμμετοχή της η Γαλλία

Οι διοργανωτές του 37ου America’s Cup υποδέχθηκαν το ναυτικό όμιλο του Σεν Τροπέ και την K-Challenge Racing ως διεκδικητή του τίτλου με τη δράση να διεξάγεται στη Βαρκελώνη της Ισπανίας το 2024 ενώ της γαλλικής προσπάθειας θα ηγηθεί ο Στεφάν Καντλέρ και ο Μπρούνο Ντιμπουά.

  Ο CEO της K-Challenge Racing, Στεφάν Καντλέρ, είπε: «Ο Μπρούνο κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αγωνιστούμε με τους άλλους διεκδικητές. Δουλεύουμε έντονα στο παρασκήνιο εδώ και σχεδόν ένα έτος και θα ανακοινώσουμε σπουδαία πράγματα μέχρι το τέλος του μήνα». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του CEO της AC37 Event Limited, του Γκραντ Ντάλτον. «Είναι σπουδαίο να έχουμε την επιστροφή των Γάλλων στο America’s Cup ως πέμπτους διεκδικητές και αναμφίβολα θα συμβάλουν στον συνηθισμένο χαρακτήρα του έντονου ανταγωνισμού στη Βαρκελώνη. Η Γαλλία είναι μία από τις παραδοσιακές παρουσίες οπότε θέλω να συγχαρώ τους Στεφάν, Μπρούνο και τον ιστιοπλοϊκό όμιλο του Σεν Τροπέ που δούλεψαν αδιάκοπα για να φτάσουν σε αυτό το σημείο».

 Η πιο πρόσφατη παρουσία της K-Challenge στο America’s Cup ήταν στην 32η έκδοση στη Βαλένθια το 2007, ξανά σε ισπανικά νερά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα