fbpx

10 χρόνια Hellenic Match Tour!

10 χρόνια Hellenic Match Tour!

Tο Hellenic Match Racing Tour γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια ύπαρξής της έχοντας εδραιώσει την θέση του ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά ιστιοπλοϊκά events. Η 10η έκδοση του HMRT αναμένεται να είναι η πιο συναρπαστική, ανταγωνιστική και λαμπερή από όλες με στόχο να ξεπεράσει τα όρια του εγχώριου αθλητισμού πετυχαίνοντας την διεθνή αναγνώριση.

Για ακόμη μια χρονιά οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας, με πολλαπλές επιτυχίες και εμπειρίες σε παγκόσμιο επίπεδο θα δώσουν το παρών στους προκριματικούς γύρους με στόχο τον μεγάλο τελικό και το τρόπαιο.

Το Tour είναι ένας μαραθώνιος και όχι sprint, και θα αποτελέσει μια πραγματική πρόκληση για κάθε διαγωνιζόμενο πλήρωμα. Με μεγάλη εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour υπόσχεται να προσφέρει υψηλό θέαμα και μονομαχίες διεθνούς επιπέδου στους απανταχού λάτρεις του αθλήματος.

Μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, το  Hellenic Match Racing Tour θα ταξιδέψει στις 4 άκρες του Ελλαδικού χάρτη. Σε συνεργασία με κάποιους από τους μακροβιότερους και γνωστότερους ναυτικούς ομίλους της χώρας η διοργάνωση έχει τον  στόχο να αναδείξει την Ελλάδα ως έναν από τους καταλληλότερους ιστιοπλοiκούς προορισμούς.

Όπως κάθε χρόνο, από τους προκριματικούς αγώνες του tour θα ξεχωρίσουν τα τέσσερα ικανότερα

πληρώματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους περσινούς top 4 finalists στον μεγάλο τελικό. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του HMRT 2023 θα περιλαμβάνει:

1η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ 3-5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

2η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 8-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

3η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 5-7 ΜΑΙΟΥ 2023

4η προκριματική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 2-3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Τελική φάση
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 8-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

https://istioploia-anoiktis-thalassas.apexsports.gr/2023/02/04/hellenic-match-racing-tour-enas-agones-alliotikos-apo-tous-allous-pic/?_thumbnail_id=966
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα