fbpx

Δράση με το επετειακό 10ο Hellenic Match Racing Tour στον ΝΟΕ (vid)

Δράση με το επετειακό 10ο Hellenic Match Racing Tour στον ΝΟΕ (vid)

Ο Nαυτικός Όμιλος Ελλάδας φιλοξενεί τον πρώτο προκριματικό αγώνα του Hellenic Match Racing Tour. Με πληθώρα συμμετοχών αθλητών και πληρωμάτων  με μεγάλη πείρα και εμπειρία, άπαντες ελπίζουν σε έναν επιτυχημένο, ανταγωνιστικό και θεαματικό αγώνα ειδικότερα διότι πρόκειται για την επετειακή 10η έκδοση του HMRT στην πρώτη προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Το πλήρωμα που θα καταφέρει να επιβληθεί των υπολοίπων θα πάρει το χρυσό εισιτήριο και την απευθείας πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Αθήνας, όπου στις αρχές του Σεπτέμβρη θα διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο του HMRT 2023. Στον αγώνα συμμετέχουν 12 πληρώματα και αναλυτικά τα ονόματα των skippers των ομάδων είναι:

Τσουμπάνας Γιάννης
Καλδής Χάρης
Παπαγεωργίου Άγγελος
Καζακώνης Τάσος
Πολιτόπουλος Ρωμύλος
Γκόντσιλ Γιάννης 
Ρουμπεδάκη Ειρήνη
Χούντα Μαρίνα
Μπελεγράτης Δημήτρης
Τριπόδης Δημήτρης
Ζειμπάρης Τζώρτζης
Τσουλφάς Γιώργος

Με πρόβλεψη για εξαιρετικές καιρικές συνθήκες όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα από το εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος μετρά 90 χρόνια ζωής καθώς ιδρύθηκε το 1933 στον Μικρολίμανο του Πειραιά. Ένας Όμιλος με μεγάλη ιστορία, χάρη στον οποίον η ιστιοπλοΐα γνώρισε καθοριστικής σημασίας ανάπτυξη στη χώρα μας – βασικός σύμμαχος του HMRT στην 10ετή πορεία του που ωστόσο συμμετέχει πρώτη φορά στην προκριματική φάση. Κύριος σκοπός του Ομίλου ήταν και εξακολουθεί να είναι η συστηματική καλλιέργεια και η ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα