fbpx

The Ocean Race: Ολοκλήρωσε το βάθρο του τρίτου σκέλους η 11th Hour Racing (vid)

The Ocean Race: Ολοκλήρωσε το βάθρο του τρίτου σκέλους η 11th Hour Racing (vid)

Ο σκίπερ της 11th Hour Racing, Τσάρλι Ενράιτ, έμεινε ικανοποιημένος από την 3η θέση που πήρε η ομάδα του στο τρίτο σκέλος του Ocean Race.

 Το μεγαλύτερο σε μήκος «μπράτσο» στην ιστορία του αγώνα είδε τις ομάδες να εκκινούν από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής με προορισμό το Ιταζάι της Βραζιλίας. Από την αρχή η ομάδα του Ενράιτ γνώρισε ζημιά στο σκάφος με τα προβλήματα να συνεχίζονται και στα δύο πηδάλια ενώ υπήρξαν σκέψεις και για εγκατάλειψη.

 Το πλήρωμα ωστόσο κατάφερε να βρει τις απαραίτητες λύσεις και τερμάτισε τρίτο μπροστά από τη Biotherm. «Σίγουρα υπάρχει πολύ θετικό κλίμα και αίσθηση επιτυχίας, περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ», είπε. «Αυτό το σκέλος ήταν σκληρό, ήταν η απόλυτη δοκιμασία».

YouTube video

 Malizia και Holcim-PRB κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα με διαφορά από τα άλλα σκάφη. Το επόμενο σκέλος θα δει τις ομάδες να εκκινούν από το Ιταζάι της Βραζιλίας με προορισμό το Ρόουντ Άιλαντ στις ΗΠΑ. Στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας προηγείται η Holcim-PRB με τη Malizia να προσπερνά την 11th Hour Racing στη μάχη για τη δεύτερη θέση με διαφορά ενός βαθμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα