fbpx

Στιγμές από α’ γύρο του Hellenic Match Racing Tour στον ΝΟΕ (pics)

Στιγμές από α’ γύρο του Hellenic Match Racing Tour στον ΝΟΕ (pics)

Ο Nαυτικός Όμιλος Ελλάδας υποδέχτηκε το Hellenic Match Racing Tour που επέστρεψε για 10η χρονιά εδραιώνοντας την θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events. Στον πρώτο προκριματικό αγώνα της φετινής επετειακής διοργάνωσης στον ΝΟΕ συγκεντρώθηκαν αθλητές και πληρώματα με μεγάλη πείρα και εμπειρία και προσέφεραν ένα άκρως επιτυχημένο, ανταγωνιστικό και θεαματικό αθλητικό σαββατοκύριακο.

Κατά το πρώτο μέρος του προκριματικού που ξεκίνησε το πρωινό του Σαββάτου, τρία πληρώματα ήταν αυτά που ξεχώρισαν και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Η ομάδα Μπουτζέλιογλου Team με skipper τον Ιορδάνη Μπουτζέλιογλου έκλεισε την μέρα στην κορυφή καταφέρνοντας τις περισσότερες νίκες. Την ακολούθησαν σε κοντινή απόσταση η Wild Horse, περσυνή πρωταθλήτρια ομάδα, με skipper τον Γιώργο Τσουλφά και στην τρίτη θέση το πλήρωμα της Navlomeni Team, με skipper τον Ρωμύλο Πολιτόπουλο.

Μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο σκέλος, την Κυριακή, η ομάδα Μπουτζέλιογλου του Ιορδάνη Μπουτζέλιογλου που είχε προηγηθεί από την πρώτη μέρα, κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση, και να εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο, και την παρουσία της στην τελική φάση του HMRT 2023 που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Η τελική κατάταξη της πρώτης προκριματικής φάσης, βρήκε στην δεύτερη θέση την ομάδα Wild Horse του Γιώργου Τσουλφά, και το πλήρωμα του Ρωμύλου Πολιτόπουλου να συμπληρώνει το βάθρο.

Από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ θεατές παρακολούθησαν τις ιστιοπλοϊκές μονομαχίες και το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν οι 12 ομάδες που παρατάχθηκαν στα νερά του Μικρολίμανου. Ο καιρός ήταν σύμμαχος των συμμετεχόντων κατά όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου με αποτέλεσμα να δούμε όμορφες μονομαχίες. Τέταρτη ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της η ομάδα Τσουμπάνας Τeam του Γιάννη Τσουμπάνα.

Επόμενη στάση για το φετινό Hellenic Match Racing Tour 2023, η Σκιάθος και το Skiathos Palace Cup 2023, το τριήμερο 5-7 Μάϊου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα