fbpx

Rush και Marina νικητές στο Κύπελλο Magna Grecia (pics)

Rush και Marina νικητές στο Κύπελλο Magna Grecia (pics)

Στα βορειοδυτικά σύνορα της Ελλάδας, στην Ερεικούσα για 35η φορά δυο ακριτικοί όμιλοι -ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΙΟΚ Corfu Sailing Club και ο όμιλος Lega Navale Italiana Tricase συνδιοργάνωσαν τον αγώνα «Κύπελλο Μεγάλης Ελλάδας Coppa Magna Grecia».

Ο αγώνας είχε 3 ιστιοδρομίες για τα Ιταλικά σκάφη και 2 για τα ελληνικά. Τα δελφίνια οδήγησαν -πλέοντας στην πλώρη- το σκάφος Rush του ΙΟΜΑΓ με Κυβερνήτη τον Μ.Τσατσόπουλο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Α κατηγορία στις 2 ιστιοδρομίες και την πρώτη στο overall της δεύτερης, κατακτώντας και το επαμειβόμενο έπαθλο του αγώνα. Στο ORC2 στην Β κατηγορία νίκησε το Marina του Σπ.Κουναντίνη (ΙΟΚ).  

Στο σκάφος Lavoro κυβερνήτης ήταν ο Σωτήρης Βλάχος, που προς τομή του δόθηκε η ονομασία της 2ης ιστιοδρομίας. Η 1η ιστιοδρομία για τα ιταλικά σκάφη αφορούσε στην διαδρομή Tricase-Ερεικούσα και για τα ελληνικά Κασσιόπη-Ερεικούσα, η 2η ήταν κοινή για όλα τα σκάφη ιστιοδρομία και ήταν ο γύρος Ερεικούσας και η 3η ιστιοδρομία για τα Ιταλικά σκάφη η διαδρομή Ερεικούσα-Tricase.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα