fbpx

Πανελλήνιο όπτιμιστ U16: Ενθουσιασμός στον ΝΑΟΚΘ για την τεράστια συμμετοχή!

Πανελλήνιο όπτιμιστ U16: Ενθουσιασμός στον ΝΑΟΚΘ για την τεράστια συμμετοχή!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας όπτιμιστ U16, το οποίο διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης 7-11 Ιουλίου στο Θερμαϊκό Κόλπο, αποτελεί αυτή την στιγμή το απόλυτο… trend. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Καλαμαριάς φιλοδοξούν να κάνουν μία διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών όλων, η οποία θα λειτουργήσει και ως προάγγελος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Optimist, που θα φιλοξενηθεί μια εβδομάδα αργότερα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε η Θεοδώρα Κιφωνίδου, πρόεδρος του ΝΑΟΚΘ, στο makthes.gr : «Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναμένεται να λάβουν μέρος 300 σκάφη εκ των οποίων θα είναι αρκετά από το εξωτερικό, καθώς 40 χώρες μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Ουκρανία, η Σλοβενία, η Τουρκία, η Μάλτα, η Δανία, η Σουηδία και η Ελβετία έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Η Ουκρανία ήταν μάλιστα παρούσα και στους προηγούμενους αγώνες, όταν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος στη χώρα. Είχαμε φιλοξενήσει τους Ουκρανούς αθλητές στην Καλαμαριά και έχουμε μία πολύ καλή σχέση».

Ο ΝΑΟΚΘ ιδρύθηκε το μακρινό 1947 και στους κόλπους του καλλιεργεί και άλλα αθλήματα, πέραν της ιστιοπλοΐας (ανοιχτής θαλάσσης και τριγώνου), όπως είναι η κωπηλασία, το κανόε καγιάκ, η κολύμβηση και η ερασιτεχνική αλιεία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα