fbpx

Πανελλήνιο Όπτιμιστ: Τουρνής και Παναγόπουλος κόντρα στον δυνατό άνεμο (pic)

Πανελλήνιο Όπτιμιστ: Τουρνής και Παναγόπουλος κόντρα στον δυνατό άνεμο (pic)

Με δυνατούς ανέμους και κυματισμό υποδέχθηκε ο Θερμαϊκός τους ιστιοπλόους που μετέχουνσ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όπτιμιστ που φιλοξενεί από σήμερα ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσαλλονίκης.

Γιάννης Τουρνής και Ιάσων Παναγόπουλος δίνουν μάχη στις πρώτες θέσεις με τον πρώτο του ΝΟΠΦ να προηγείται στην γενική με 3β.π. καθώς τερμάτισε στην 2η και 1η θέση στις δύο πρώτες κούρσες της ημέρας. Ο Παναγόπουλος του ΝΟ Καλαμακίου ακολουθεί στην 2η θέση με 4β.π. (3,1) ενώ ισοβαθμεί με τον Τούρκο Ασριν που μετέχει καθώς το πανελλήνιο είναι όπεν με διεθνείς συμμετοχές.

Στα κορίτσια προηγείται η Ιωάννα Στέργιου του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού με 9β.π. και ακολουθεί από ελληνικής πλευράς η Άννα Μαρία Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου με 10β.π. (9,1), ενώ 2η στο όπεν είναι η Τουρκάλα Ντερίν με 9β.π.

Με τον βοριά από νωρίς το πρωί να φυσάει έντονα και πολύ παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια, οι διοργανωτές κράτησαν στην στεριά τους αθλητές και η αναμονή ήταν μεγάλη. Το μεσημέρι τελικά ο αέρας έπεσε στην επιθυμητή ένταση και οι μικροί ιστιοπλόοι γύρω στις 4μ.μ. έπεσαν στο νερό. Ολοκληρώθηκαν 2 κούρσες και στους 3 στόλους – κίτρινος και κόκκινος στα αγόρια και ένας όμιλος στα κορίτσια, με την ένταση του αέρα να κυμαίνεται από 15-20 knots. Αύριο στις 12:00 το πρώτο προειδοποιητικό σήμα.

https://www.youtube.com/live/8eRQM7sloN0?feature=share&fbclid=IwAR1vMV4GTFRYHGHqHxx6gmt1koXuRFmw_8FBRrwVu9_tnrpNWLkO4_Su1Ko

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα