fbpx

Πανελλήνιο Όπτιμιστ: Πρωταθλητής Ελλάδας και με άπνοια ο Παναγόπουλος

Πανελλήνιο Όπτιμιστ: Πρωταθλητής Ελλάδας και με άπνοια ο Παναγόπουλος

Έναν ακόμη τίτλο πρωταθλητή Ελλάδας τον δεύτερο συνεχόμενο κατέκτησε ο Ιάσων Παναγόπουλος, καθώς σε ένα εξαιρετικά δύσκολο λόγω καιρικών συνθηκών Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπτιμιστ U16 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Ο αγώνας διεξήχθη με διοργανωτή τον ΝΑΟ Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης και σήμερα έγινε μόλις μία κούρσα στον χρυσό στόλο των αγοριών οριακά πριν την λήξη της προθεσμίας στις 5:20 (όριο λήξης 5:30) μιας και η άπνοια δεν βοήθησε. Ο ιστιοπλόος του ΝΟ Καλαμακίου τερμάτισε 4ος σήμερα αλλά με 25β.π. στο σύνολο πήρε τον τίτλο, αφήνοντας στην 2η θέση τον Γιάννη Τουρνή του ΝΟΠΦ με 32β.π. που τον «καταδίωκε» σε όλο το πρωτάθλημα. Την 3η θέση κατέλαβε στο πρωτάθλημα πήρε ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης του ΙΟΠ με 67β.π. Στο όπεν, μιας και είχαμε και διεθνείς συμμετοχές, 2ος ήταν ο Τούρκος Μπουντάκ με 27β.π.

Στα κορίτσια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη του ΝΟ Ανδρου πήρε τον τίτλο χωρίς κούρσα σήμερα με 23β. στην γενική και άφησε 2η στο όπεν την Ουκρανή Όλια Λοιουμπιάνσκα  με 26β. Στο πρωτάθλημα δευτεραθλήτρια είναι η Άννα Μαρία Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου με 28 βαθμούς και η 3η Κωνσταντίνα Ραγκούση του ΝΟ Πάρου με 48β.π.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα