fbpx

Πανελλήνιο ILCA 4: Έκανε την ανατροπή η Γκίκα (pics)

Πανελλήνιο ILCA 4: Έκανε την ανατροπή η Γκίκα (pics)

Με δύο κούρσες σε κάθε όμιλο αγοριών και κοριτσιών συνεχίστηκε σήμερα το όπεν πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 4 που διοργανώνει ο Nαυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες.

Υπό καιρικές συνθήκες με ανέμους μέτριας έντασης σήμερα, πέρασε πρώτος στη γενική κατάταξη του open ο Ιωάννης Μιλτιάδης από την Κύπρο με δύο πρωτιές στις σημερινές κούρσες και έχει πλέον τέσσερις βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Νίκος Βουγιούκας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 6 βαθμούς ποινής και μία δεύτερη θέση στη σημερινή δεύτερη κούρσα. Είχε ωστόσο την ατυχία να ακυρωθεί την πρώτη σημερινή κούρσα την οποία και πέταξε.  Ο Βασίλης Κουκούδης του ΑΝΟΓ είναι 3ος στη γενική και 2ος στο Πανελλήνιο με 9 βαθμούς ποινής. Την τρίτη θέση στο πανελλήνιο έχει ο Νεκτάριος Νικόλαος Προκοπίου του ΝΟΠΦ με 13 βαθμούς ποινής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στα κορίτσια είχαμε την ανατροπή μετά τις δύο σημερινές κούρσες καθώς πέρασε πρώτη η Ερμιόνη Γκίκα του ΝΟ Καλαμακίου με μια 1η και μια 2η θέση και με 4 βαθμούς ποινής, έχει διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών από την 2η του Πανελληνίου Κλεοπάτρα Αναστασίου του ΝΟΠΦ. Η Μαρία Ελένη Καλακώνα που χθες προηγούνταν έπεσε 3η στο πανελλήνιο με 15 β.π. Την 2η θέση στο όπεν έχει η Ουγγαρέζα Λάκο με 5β.π.

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα με τα σκάφη να παραμένουν χωρισμένα σε δύο γκρουπ.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα