fbpx

Πανελλήνιο ILCA 4: Πρωταθλητές Ελλάδας Γκίκα και Βουγιούκας (pic)

Πανελλήνιο ILCA 4: Πρωταθλητές Ελλάδας Γκίκα και Βουγιούκας (pic)

Χωρίς να μετρήσει η μία και μοναδική κούρσα που έβγαλε το ένα από τα δύο γκρουπ των αγοριών και με μία μόνο κούρσα στα κορίτσια, ολοκληρώθηκε το όπεν πανελλήνιο πρωτάθλημα ILCA 4 που διοργάνωσε ο Nαυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες.

Πρωταθλητής Ελλάδος στα αγόρια στέφθηκε ο Νίκος Βουγιούκας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 7 βαθμούς ποινής με δεύτερο τον Μιλτιάδη Ιωάννη στη γενική κατάταξη για λογαριασμό της Κύπρου με 10 βαθμούς ποινής.  Δευτεραθλητής Ελλάδας είναι ο Βασίλης Κουκούδης του ΑΝΟΓ ενώ στην 3η θέση είναι ο Χαράλαμπος Βελλιανίτης, ο οποίος πρώτευσε στην κατηγορία κάτω των 16 ετών.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στα κορίτσια μετά και την σημερινή κούρσα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Γκίκα Ερμιόνη του ΝΟ Καλαμακίου με 9 βαθμούς με δεύτερη την Μαρία-Ελένη Καλακώνα του Νο Πάρου με 17 βαθμούς. Στην τρίτη θέση στο πανελλήνιο είναι η Αναστασίου Κλεοπάτρα του ΝΟΠΦ, ενώ η Λάκο ήταν 3η στη γενική για λογαριασμό της Ουγγαρίας στο open.

Το πανελλήνο αποτέλεσε τεστ για την επερχόμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο όμιλος 22-30 Ιουλίου στην κλάση, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους διοργανωτές που φάνηκε σήμερα τελευταία μέρα των αγώνων να δυσκολεύονται στον στίβο. Με όριο τις 5μ.μ. για την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών και με τον άνεμο να επιτρέπει κούρσες μετά η 1 το μεσημέρι, το «παραθυράκι» των 12 κόμβων δεν ήταν τελικά αρκετό για να βγουν κούρσες και στους 3 ομίλους αγοριών και κοριτσιών, συνεπώς αν και ολοκλήρωσε μια κούρσα το ένα γκρουπ των αγοριών δεν μέτρησε αφού δεν ολοκλήρωσε κούρσα το 2ο γκρουπ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα