fbpx

Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ 2023: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ιάσων Παναγόπουλος! (pic)

Ευρωπαϊκό Όπτιμιστ 2023: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ιάσων Παναγόπουλος! (pic)

Το τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης που είχε κατακτήσει πέρυσι υπερασπίστηκε με επιτυχία ο Ιάσων Παναγόπουλος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα optimist κάτω των 16 ετών που ολοκληρώθηκε σήμερα με διοργανωτή τον ΝΟ Θεσσαλονίκης.

Ο ιστιοπλόος του ΝΟ Καλαμακίου την τελευταία μέρα των αγώνων κατάφερε να ανακτήσει την πρωτιά στη γενική κατάταξη τερματίζοντας στην πρώτη θέση στην τελευταία κούρσα των αγώνων και άφησε πίσω του τον ισπανό Εσπινάρ με 27 βαθμούς και ισοβαθμία, αλλά με τρίτη θέση στην τελευταία κούρσα.Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Ισπανός Καρμπονέλ Μόντε με 50β.

Πανηγυρική η ανάρτηση του ΝΟ Καλαμακίους για τον αθλητή του: «Επιτυχία, νομίζουμε (θα το ελέγξουμε!), ΆΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΟΥ, στην ιστορία του αθλήματος!!! Συγχαρητήρια στον Ιάσωνα Παναγόπουλο, για την ανάδειξη του σε Πρωταθλητή Ευρώπης Optimist για δεύτερη ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΗ χρονιά!!! Συγχαρητήρια στον προπονητή του, Αντώνη Δροσόπουλο!»

Εξαιρετικά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μανώλης Βομβύλας που κατετάγη 11ος με 78 βαθμούς όπως και ο Γιώργος Μπουγιούρης που είναι 12ος με 85 βαθμούς. Στην 14η θέση τερμάτισε ο Στέφανος Σαμαράς και στην 15η ο Δημήτρης Ζαχαράκης, ολοκληρώνοντας με ωραία ωραίες κούρσες τον αγώνα τους, ενώ 47ος είναι ο Άγγελος Νικολάου, 57ος ο Παναγιώτης Τσατραφίλης, 64ος ο Αλέξανδρος Απειρανθίτης και 25ος ο Οδυσσέας Δέτσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα