fbpx

Παπαδημητρίου, πρόεδρος ΙΟΠ: «Αυτός είναι ο ΙΟΠ»

Παπαδημητρίου, πρόεδρος ΙΟΠ: «Αυτός είναι ο ΙΟΠ»

Ο Πρόεδρος του ΙΟΠ Γιάννης Παπαδημητρίου επαίνεσε τις αθλήτριές του Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη για την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο 420. «Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη που μέσα στην ίδια χρονιά με λίγες ημέρες διαφορά κατακτούν ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν και σε αυτά που συμμετείχαν και στα δυο πρωταθλήματα χαρίζοντας εκτός από μετάλλια και διακρίσεις στον όμιλο και το ΧΡΥΣΟ ΟΜΑΔΙΚΟ!» είναι τα λόγια του δείχνουν και προσωπική δικαίωση για τις επιτυχίες του ομίλου.

Όμως δεν ήταν η μόνη επιτυχία του ΙΟΠ στα 420 φέτος, καθώς ασημένιο πήραν στα 420 U17 αγοριών οι Ίων Σταμάτιος Στρωματιάς / Γιώργος Μιχαλόπουλος, την 9η θέση οι Σωκράτης Χαμαριάς / Θανάσης Λάχανης, την 4η στα 420 mixed οι Δημήτριος Μπήτρος / Κλειώ Σουλιώτη και την 5η στα 420 U17 κοριτσιών οι Γεωργία Φαβίου / Δανάη Μιράντα Αγγελοπούλου, ενώ την 30η θέση πήραν οι Παναγιώτης Σωτηρίου / Φίλιππος Κουλούρης στους άνδρες.

«Ο ΙΟΠ ήταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην Παγκόσμια ιστιοπλοΐα σε διθέσια σκάφη και ειδικά στα 420. Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδρέα Παπαδόπουλο και στον Δημήτρη Λεκάκη για τον τρόπο, το ήθος, και τις αξίες, που εκπαιδεύουν τα παιδιά μας και τα φτάνουν στην κορυφή του κόσμου συνεχόμενα εδώ και χρόνια. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΠ!» δήλωσε ενθουσιωδώς ο κ. Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα