fbpx

Παναγόπουλος και Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου νικητές στο όπεν όπτιμιστ του ΝΑΟΒ

Παναγόπουλος και Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου νικητές στο όπεν όπτιμιστ του ΝΑΟΒ

Με νικήτη τον πρωταθλητή Ευρώπης 2023 Ιάσονα Παναγόπουλο στα αγόρια και την Άννα Μαρία Μακρή στα κορίτσια, ολοκληρώθηκε σήμερα ο open διασυλλογικός αγώνας όπτιμιστ που διοργάνωσε ο ΝΑΟ Βούλας.

Ο ιστιοπλόος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου είχε την απόλυτη πρωτιά σε όλες τις κούρσες -τρεις χθες και δύο σήμερα- αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον συναθλητή του Αλέξανδρο Πάλλη με 15 βαθμούς ποινής και τρίτο τον επίσης συναθλητή του Γιώργο Μανδήλα με τους ίδιους βαθμούς. Την τετράδα έκλεισε ο Στέφανος Σαμαράς επίσης με 15 βαθμούς για το Ναυτικό αθλητικό όμιλο Μάτι Αττικής. Ο  Αλέξανδρος Πάλλης ήταν πρώτος στους παίδες και ο Γιώργος Μανδηλάς δεύτερος, ενώ την τρίτη θέση στην κατηγορία Παίδων πήρε ο Λεωνίδας Καλπογιαννακης του ΝΟ Καλαμακίου με 30 βαθμούς ποινής.

Στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε επίσης αθλήτρια του ΝΟ Καλαμακίου Αννα-Μαρία Μακρή, η οποία όπως και ο Παναγόπουλος έφερε μόνο πρωτιές. Στην δεύτερη θέση είναι η Σύλια Κοκκινάκη του ΝΟ Άνδρου με 10 βαθμούς και στην τρίτη η Μαρία Κωνσταντίνα Ζωγράφου το ΝΟ Καλαμακίου με 18 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα