fbpx

Στο 44o Rolex Middle Sea Race OPTIMUM S και AETHER του Ν.Ο.Καλαμακίου (pic)

Στο 44o Rolex Middle Sea Race OPTIMUM S και AETHER του Ν.Ο.Καλαμακίου (pic)

Στο 44o Rolex Middle Sea Race θα μετάσχουν τα αγωνιστικά σκάφη ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας OPTIMUM S και AETHER του Ν.Ο.Καλαμακίου. Ο στόλος βρίσκεται ήδη καθοδόν για Μάλτα και ο Ν.Ο.Κ. αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την Ελληνική εκπροσώπηση ανάμεσα σε 100 και πλέον  σκάφη από 25 χώρες στον δυσκολότερο και διασημότερο αγώνα της Μεσογείου. 

Πρόκειται για τα δύο πληρώματα του ΝΟΚ που συμμετείχαν με επιτυχία στο Aegean 600 τον Ιούλιο, και έτσι είναι άρτια προετοιμασμένα για συνεχή πολυήμερο αγώνα μεγάλης δυσκολίας και ανταγωνισμού.  Η ομάδα OPTIMUM συμμετέχει στο RMSR για 8η φορά φέτος, τον έχει κερδίσει το 2004 και έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών το 2012, 2014 και 2018.  Η ομάδα AETHER είναι η πρώτη Ελληνική συμμετοχή στο RMSR στην κατηγορία σκαφών με πλήρωμα μόνο δύο ατόμων, και μάλλον η μόνη μικτού φύλλου.  Η Εύη Δελλίδου και ο Γεράσιμος Πετράτος με το AETHER  συνεχίζουν να πρωτοπορούν και να μας κάνουν περήφανους ενώ την προσπάθεια τους υποστηρίζει αμέριστα και η εταιρία EVIOL. 

Αντίστοιχα η εταιρία Samos Steamship υποστηρίζει την ομάδα OPTIMUM από το 2019 αδιάλειπτα, και η συνεργασία αυτή έχει αποφέρει συνεχείς διακρίσεις και κυρίως φυτώριο για νέους αθλητές ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης από όλη την Ελλάδα. 

Ο ΝΟΚ Καλαμακίου με ανάρτησή του εύχεται ούριους ανέμους και καλά αποτελέσματα!!!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα