fbpx

Κολοκοτρώνης και Μακρή νικητές στον αγώνα Medal Race 2023 όπτιμιστ του ΝΟΒ (pics)

Κολοκοτρώνης και Μακρή νικητές στον αγώνα Medal Race 2023 όπτιμιστ του ΝΟΒ (pics)

Στον open πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα όπτιμιστ με την επωνυμία medal race 2023, τον οποίο διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του, το χρυσό μετάλλιο στα U16 ετών πήρε ο Παρασκευάς Κολοκοτρώνης του ΙΟΠ με 9 βαθμούς ποινής και δύο πρωτιές σε 5 κούρσες.

Δεύτερος τερμάτισε στη γενική ο Στέφανος Σαμαράς του ΝΑΟ Μάτι με 20 βαθμούς ποινής και τρίτος ο πρωταθλητής Ευρώπης Ιάσων Παναγόπουλος του ΝΟ Καλαμακίου με 25 βαθμούς ποινής.

Στα κορίτσια νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα-Μαρία Μακρή του ΝΟΚ με 16 βαθμούς και μία πρωτιά στην τελευταία κούρσα, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη του ΝΟ Άνδρου με 40 βαθμούς ποινής και στην τρίτη η Άννα Μαρία Ζωγράφου με 51 βαθμούς για τον ΝΟ Καλαμακίου.

Στα κορίτσια κάτω των 13 ετών νίκησε Μαρία Πέππα του ΙΟΠ με 10 βαθμούς, με δεύτερη την Κατερίνα Δελαγραμματικά του ΝΟΕ με 14 βαθμούς και τρίτη την Ασημίνα Ελένη Παπαδοπούλου του ΙΟΠ με 16 βαθμούς.

Στην κατηγορία κάτω των 11 ετών πρώτευσε η Πολυξένη Κορνηλία Καραγιαννάκου το ΝΑΟ Πυθέας με 29 βαθμούς και την ακολούθησαν η Εύα Χατζηιωακειμίδη με 31 βαθμούς και η Σαββίνα Πλουσάκη του ΝΟΠΦ με 63 βαθμούς.

Στην κατηγορία U13 αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Άγις-Χρήστος Αγγελόπουλος του ΙΟΠ με 9 βαθμούς ποινής μετά από 5 κούρσες, με δεύτερο τον Λεωνίδα Καρπογιαννάκη του ΝΟ Καλαμακίου με 13 βαθμούς ποινής και δύο πρωτιές και τρίτο τον Δημήτρη Ελέζη του ΝΟ Ραφήνας Αλκυών με 15 βαθμούς ποινής.

Στα αγόρια κάτω των 11 ετών τη νίκη πήρε ο Οδυσσέας Δέτσης του ΙΟΠ με 13 βαθμούς ποινής και δεύτερος ήταν ο Γεώργιος Καρναβάς του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με 38 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα