fbpx

Κυρίαρχος ο ΝΟΠΦ στα ILCA 7 – Γκίκα και Προκοπίου νικητές στα ILCA 6 στο «Κύπελλο ΟΧΙ 2023»

Κυρίαρχος ο ΝΟΠΦ στα ILCA 7 – Γκίκα και Προκοπίου νικητές στα ILCA 6 στο «Κύπελλο ΟΧΙ 2023»

Το απόλυτο στο βάθρο των νικητών των ILCA 7 πέτυχαν οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου- στον αγώνα που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς με την επωνυμία «Κύπελλο ΟΧΙ 2023» για τις κατηγορίες ILCA 4,6,7, 420 kai 470 mixed.

Ο Λουκιανός Ζαμίτ είναι ο νικητής στα ILCA 7 με 10 βαθμούς ποινής και τρεις πρωτιές σε έξι κούρσες, ενώ ο Αντώνης Μπουγιούρης κατέλαβε την δεύτερη θέση με 13 βαθμούς ποινής και μία πρωτιά και ο Μάριος Σταθάς την 3η θέση με 15 βαθμούς ποινής.

Γκίκα και Προκοπίου νικητές στα ILCA 6

Στα ILCA 6νικήτρια αναδείχθηκε η Ερμιόνη Γκίκα τόνο Καλαμακίου διατηρώντας τη πρωτιά που είχε από την πρώτη μέρα με 11 βαθμούς ποινής και πρώτη θέση στην πρώτη και τελευταία κούρσα. Δεύτερη είναι η Τατιανή Μπουγατιώτη του ΝΟ Αμφιθέας με 20 βαθμούς ποινής και τρίτη η Γεωργία Κατσούλη του ΝΟΠ.Φαλήρου με 33 βαθμούς ποινής.

Στα αγόρια τον τίτλο στο κύπελλο όχι 2023 πήρε ο Νίκος Προκοπίου στο Ναυτικό Ομιλο Παλαιού Φαλήρου με 19 βαθμούς με δεύτερο τον Παναγιώτη Βέκκο του ΝΟΕ και τρίτο τον Στρατή Τζατζιμάκη επίσης του ΝΟΕ με 25 και 27 βαθμούς αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα