fbpx

Η Κοκκινάκη το φαβορί στα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2023»

Η Κοκκινάκη το φαβορί στα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2023»

Εκατό τριάντα επτά ιστιοπλόοι, αγόρια και κορίτσια, παίρνουν μέρος στα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2023» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συμμετοχές από τους Ναυτικούς Ομίλους Άνδρου, Σύρου, Πάρου, Αντιπάρου, Νάουσας Πάρου, Σαντορίνης , o Ναυτικος Ομιλος Φολεγανδρου, τους Ναυτικούς Ομίλους Κω, Ρόδου, Καλαμακίου και ο Ναυταθλητικός Όμιλος ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας.

Στον αγώνα τρέχουν παίρνουν μέρος 95 σκάφη στα όπτιμιστ, 31 στα Ilca 4  και στα 11 στα Ιlca6.  Κάτω από ευνοϊκές καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκαν την πρώτη ημέρα πέντε ιστιοδρομίες στα όπτιμιστ και και έξι στα Ilca 4 και 6 στον Όρμο του Φοίνικα.

Στα Όπτιμιστ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη πρώτευσε σε όλες τις ιστιοδρομίες και την ακολούθησαν δύο παιδιά από τον Ν.Ο Πάρου η Κωνσταντίνα Ραγκούση και ο Γιάννης Γκουρογιάννης.

Μετά τις πέντε ιστιοδρομίες στα Ilca4 προηγείται η Μεριτίνη Μελανίτη του Ναυτικού Ομίλου Πάρου έχοντας όμως τους ίδιους βαθμούς με τον Σέχου Λεωνίδα του Ν.Ο Καλαμακίου και ακολουθεί στην 3η θέση ο Γιώργος Κυπραίος του Ν.Ο Πάρου.

Στα Ilca6 ο Σταμάτης Γρυπάρης του ΣΕΑΝΑ Τζιτζιφιών Καλλιθέας μετά την πρώτη μέρα προηγείται με 6 βαθμούς της Σοφίας Καραουλάνη του Ν.Ο Άνδρου που έχει 10 βαθμούς και ακολουθούν στην 3η θέση ο Βαγγέλης Αντωνίου του Ν.Ο Πάρου και η Δανάη Πρίντεζη του Ν.Ο Σύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα