fbpx

«Ποσειδώνια 2023»: Νικητές οι Κοκκινάκη και Μπουρογιάννης στα όπτιμιστ

«Ποσειδώνια 2023»: Νικητές οι Κοκκινάκη και Μπουρογιάννης στα όπτιμιστ

H Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη του ΝΟ Άνδρου με 7 βαθμούς ποινής και 7 πρωτιές ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στον open πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα «Ποσειδώνια 2023» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στο Φοίνικα για τις κλάσεις όπτιμιστ και Ilca 4&6.

Η Κωνσταντίνα Ραγκούση ήταν πρώτη στην κατηγορία κάτω των 16 ετών για το ΝΟ Πάρου με 13 βαθμούς ποινής και δεύτερη στις γυναίκες, ενώ την τρίτη θέση πήρε η Έλενα Μαγούλα του ΝΟ Άνδρου με 12 βαθμούς, η οποία ήταν 1η στα U13. Στα αγόρια ο Γιάννης Mπουρογιαννης του NO Πάρου πρώτευσε τόσο στα U13 ετών, όσο και στη γενική με 27 βαθμούς, με δεύτερο τον Μιχάλη Ακάλεστο του ΝΟ Πάρου, που επίσης ήταν νικητής και στην κατηγορία κάτω των U 16. Tην τρίτη θέση στα αγόρια πήρε ο Πέτρος Mπισκέτζης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με 64 βαθμούς.

Μελανίτη και Σέχος νικητές στα ILCA 4

Στα ILCA 4 τον τίτλο πήρε η Μαριτίνα Μελανίτη του ΝΟ Πάρου με 14 βαθμούς ποινής και τρεις πρωτιές στα κορίτσια, ενώ στα αγόρια η έκπληξη έγινε από τον Λεωνίδα Σέχου του ΝΟ Καλαμακίου που άφησε δεύτερο τον Γιώργο Κυπραίο του ΝΟ Πάρου με ισοβαθμία και 16 βαθμούς ποινής. Τρίτος τα αγόρια ήταν ο Ηλίας Γαβιώτης για τον ΝΟ Σύρου. Στα κορίτσια τη δεύτερη θέση πήρε η Θέλξη Ξυλομένου του ΝΟ Σύρου με 67 βαθμούς και την Τρίτη η Ιωάννα Φαρούπου του ΝΟ Πάρου με 76 βαθμούς.

Γρυπάρης και Καραουλάνη νικητές στα ILCA 6

Ο Σταμάτης Γρυπάρης του ΝΟ Τζιτζιφιών Καλλιθέας με πρωτιές σε τέσσερις κούρσες και πέντε δεύτερες θέσεις πήρε τη νίκη στα ILCA 6 φτάνοντας τους 10 βαθμούς ποινής, αφήνοντας δεύτερο τον Βαγγέλη Αντωνίου του ΝΟ Πάρου με 25 βαθμούς και τρίτο τον Δημήτρη Δήμο Βαρσάμο, του ΝΟ Νάουσας Πάρου Ναϊάς με 36 βαθμούς. Στα κορίτσια νίκησε η Σοφία Καραουλάνη του ΝΟ Άνδρου με 14 βαθμούς ενώ δεύτερη ήταν η Δανάη Πρίντεζη του ΝΟ Σύρου με 27 βαθμούς και τρίτη η Μικαέλα Μελανίτη του ΝΟ Πάρου με 37 βαθμούς.

Επίσκεψη του Βρούτση

Επίσκεψη του Υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση δέχθηκαν στα «Ποσειδώνια 2023» ο οποίος μετά την πρωινή του παρουσία στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Μιαούλη πήγε στον Φοίνικα της Σύρου όπου διοργανώνεται το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα όπτιμιστ και Ilca4 και 6. Ο Ναξιώτης Υπουργός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ιστιοπλόους αγόρια και κορίτσια από 7 έως και 16 ετών, να συνομιλήσει με τους προέδρους και τους εφόρους των Ομίλων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα