fbpx

«Εκτοξεύτηκε» 2ος ο Παναγόπουλος στον αγώνα όπτιμιστ «2023 R.O.C»

«Εκτοξεύτηκε» 2ος ο Παναγόπουλος στον αγώνα όπτιμιστ «2023 R.O.C»

Μέσα στα μετάλλια πέρασε ο Ιάσονας Παναγόπουλος στον μεγάλο διεθνή αγώνα των πρωταθλητών της κλάσης Οπτιμιστ «2023 Regatta of Champions – The R.O.C.» που διεξάγεται στον Κύπρο από τον ΑΟ Αμμοχώστου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης 2022 και 2023 εκτοξεύτηκε από την 6η στην 2η θέση μετά και την 15η κούρσα με 102 βαθμούς στο σύνολο. Ο πρωταθλητής του ΝΟ Καλαμακίου πραγματοποιεί μέχρι τώρα την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς μεταξύ 45 σκαφών καθώς στιςς τελευταίες κούρσες είχε τρία καλά πλασαρίσμαστα 6ος, 9ος και 7ος.

Στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές, ο Αγης Αγγελόπουλος του Ι.Ο.Π. βρέθηκε 21ος, η Άννα Μαρία Μακρή του Ν.Ο. Καλαμακίου ανέβηκε στην 22η θέση, ο Γιώργος Μπουγιούρης του ΝΟ Καλαμακίου είναι 33ος, ο Στέφανος Σαμαράς του Ν.Α.Ο. Μάτι 35ος , η Δέσποινα Θεοδωρακοπούλου του Ο.Φ. Θαλάσσης 40η με 249β. και η Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη 42η.

Την τηλεοπτική κάλυψη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ερασιτεχνική ομάδα Live Streaming της Ελληνική Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, η οποία είναι και χορηγός επικοινωνίας του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα