fbpx

Medal race αύριο στο 2ο κριτήριο πρόκρισης εθνικών ομάδων LCA 6 , ILCΑ 7 και 470 mixed

Medal race αύριο στο 2ο κριτήριο πρόκρισης εθνικών ομάδων LCA 6 , ILCΑ 7 και 470 mixed

Με τους αγώνες medal race ολοκληρώνεται αύριο το 2ο πανελλήνιο κριτήριο πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων  ILCA 6 γυναικών, ILCΑ 7 ανδρών και 470 mixed που διεξάγεται από την ΕΙΟ στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center».

Η Βαρβάρα Πορτόλου του ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης με σταθερή πορεία στις τελευταίες δύο κούρσες πήρε την πρωτιά στη γενική κατάταξη και με 13 βαθμούς ποινής στα ILCA 6 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ερμιόνη Γκίκα του ΝΟ Καλαμακίου 21 βαθμούς. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τερμάτισε 5η στις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες, χάνοντας έτσι το προβάδισμα που είχε από την αρχή των αγώνων. Στην τρίτη θέση είναι η Μαρία Βλάχου του ΝΟ Αμφιθέας με 25 βαθμούς.

Στα ILCA 7 ανδρών με πρωτιές διατηρείται πρώτος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου του ΝΟ Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς, πάντα με δεύτερο τον Τάσο Παναγιωτίδη του ΝΟ Θεσσαλονίκης με 20 βαθμούς. Στην τρίτη θέση σταθερά και ο Αντώνης Μπουγιούρης του ΝΟΠ Φαλήρου με 22 βαθμούς.

Στα 470 mixed η πρωτιά είναι «κρατημένη» για το πλήρωμα του ΙΟ Πειραιώς, Αριάδνη και Οδυσσέα Σπανάκη με 12 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Μελίνα Παππά και ο Νίκος Γεωργόπουλος (ΙΟΠ-ΝΟΘ) με 14 βαθμούς, αλλά στην τρίτη θέση πέρασαν ο Λάμπης και η Ελένη Γιαννούλη με 24 βαθμούς για τον ΙΟ Πειραιώς με πρωτιά στην τελευταία κούρσα. Οι αγώνες ολοκληρώνονται αύριο με την medal race στα ελληνικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα