fbpx

Περιφερειακό όπτιμιστ Αθηνών: Προηγείται ο Παναγόπουλος

Περιφερειακό όπτιμιστ Αθηνών: Προηγείται ο Παναγόπουλος

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Aθηνών για την κλάση όπτιμιστ τιμές, που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Μετά τις τρεις πρώτες κούρσες της πρώτης αγωνιστικής ημέρας προηγείται στην γενική κατάταξη ο Ιάσων Παναγόπουλος του ΝΟ Καλαμακίου με 6 βαθμούς ποινής. Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2022 και 2023 τερμάτισε 1ος στην 1η, 2ος στην 2η και 3ος στην 3η κούρσα της ημέρας.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ανδρέας Ψωμιάδης του ΝΟ Τζιτζιφιές Καλλιθέας με 21 βαθμούς ποινής όσους έχει και συναθλητής του Απόλλων Μήτσος και βρίσκεται στην τρίτη δέση.

Στα κορίτσια προηγείται η Αννα Μαρία Μακρή του ΝΟ Καλαμακίου με 34 βαθμούς. Την ακολουθεί στην δεύτερη θέση η Κωνσταντίνα Μαρία Ζωγράφου του ιδίου ομίλου με 35 βαθμούς. Τρίτη είναι η Μαρία Πέππα του ΙΟΠ με 35 βαθμούς. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο στο «Athens International Sailing Center». Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα μετέχουν 171 αγόρια και κορίτσια από 15 ομίλους μοιρασμένα σε γκρουπ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα διεξαχθούν 12 ιστιοδρομίες. Από τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα από τα οποία θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες στα όπτιμιστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα