fbpx

Πρωταγωνιστεί ο ΝΟ Αρτέμιδος Σπάτων στο Περιφερειακό ILCA 4 και όπτιμιστ

Πρωταγωνιστεί ο ΝΟ Αρτέμιδος Σπάτων στο Περιφερειακό ILCA 4 και όπτιμιστ

Στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού μετά τις 4 πρώτες κούρσες, με τρεις πρωτιές και μία 3η θέση στα ILCA 4 προηγείται ο Φώτης Μπέριος του Ναυτικού Ομίλου Αρτέμιδος Σπάτων με 3 βαθμούς. Ο ΝΟ Αρτέμιδος έχει αθλητές στις 3 πρώτες θέσεις και σε αγόρια αλλά και στα κορίτσια. Ο Ορέστης Παπαδημητρίου είναι 2ος με 5 βαθμούς και ο Θεόκτιστος Μαυρομάτης 3ος με 9 βαθμούς. Στα κορίτσια προηγείται η Δήμητρα Σαμαρά με 19 βαθμούς, δεύτερη είναι η Σοφιάνα Γιαννάκη με 22 βαθμούς και τρίτη με 23 βαθμούς η Ελένη Φαράζη.

Στα όπτιμιστ πρώτος είναι μετά και την 4η κούρσα ο Στέφανος Σαμαράς του ΝΑΟ Μάτι με 5 βαθμούς και 2 πρωτιές. Στην 2η θέση βρίσκεται με 6 βαθμούς ο Χρήστος Διαγγελάκης του ΙΟΠΟΡ και στην 3η ο Δημήτρης Ελέζης του διοργανωτή Ν.Ο. Ραφήνας «Αλκυών». Στα κορίτσια με 12 βαθμούς προβάδισμα έχει η Πηνελόπη Στράτου του ΙΟΠΟΡ. Ακολουθεί η Νικολίνα Λεχουρίτη με του ΝΟ Αρτέμιδος Σπάτων με 28 β και 3η είναι Παρασκευή Λαδά από τον Ωρωπό με 32β.

Το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ευβοϊκού που διοργανώνει με τη συμμετοχή 98 ιστιοπλόων. Οι 66 στα Οπτιμιστ και οι 32 στα ILCA 4.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιστιοπλοΐα