fbpx

Baltic 67 Performance

Baltic 67 Performance

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους όσους θέλουν να κατασκευάσουν ένα σκάφος υψηλών επιδόσεων, τόσο από πλευράς ιστιοφορίας όσο και απο πλευράς κινητήρων, πρέπει απαραίτητα να απευθυνθούν σε ένα ναυπηγείο εξειδικευμένο στις πιο πρόσφατες τεχνικές κατασκευής προηγμένων σύνθετων υλικών από ανθρακονηματα. Αυτά τα ελαφριά, ευέλικτα και στιβαρά σύνθετα υλικά με την πάροδο των ετών καθώς η γνώση εμβαθύνεται, έχουν γίνει τα ιδανικά υλικά για γρήγορη κατασκευή γάστρας.

Η Baltic με το 67 δημιούργησε ένα νέο Performance Cruiser που μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα του ιδιοκτήτη, προσφέροντας διαφορετικές διατάξεις καμπινών και επιλογές καταστρώματος.

Το γιοτ σχεδιάστηκε από την Judel / Vrolijk & Co για το εξωτερικό και τη ναυπήγηση ενώ την εσωτερική διακόσμηση υπογράφει το βρετανικό στούντιο σχεδιασμού Unlimited.

Το σκάφος έχει μήκος 20,52 μέτρα, πλάτος 5,45 μέτρα και βάρος μόλις 21 τόνους, εκ των οποίων οι 9 είναι έρμα. Το σκάφος αξιοποιεί όλη την εμπειρία που απέκτησε η Εταιρεία σε 44 χρόνια δραστηριότητας χτίζοντας πάνω από 550 γιοτ όλων των τύπων.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του σκάφους είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως χάρη στη μεγάλη ευελιξία στη σχεδίαση που προβλέπει σταθερό σχήμα της γάστρας, διαφορετικούς τύπους καταστρώματος και εσωτερικού έτσι ώστε να επιτρέπει στον πελάτη να ικανοποιεί τα γούστα και τις ιστιοπλοϊκές του φιλοδοξίες.

Το πρώτο Baltic 67 καθελκύστηκε τον Ιούνιο του 2018 με το όνομα Manyeleti.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα