fbpx

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την απώλεια του Νίκου Μαθιού…

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με την απώλεια του Νίκου Μαθιού…

Φτωχότερος είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της χώρας μας, έπειτα από την απώλεια του Νίκου Μαθιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 65 ετών.

Ο Νίκος Μαθιός ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το 2014 ως συνοδηγός του Γιώργου Μπάσδελη στο Golden Rally Show. Λάτρης των αγώνων, το 2017 μεταπήδησε στο αριστερό μπάκετ οδηγώντας ένα Toyota Starlet 1300 KP61 σε χωμάτινα ράλι, αρχής γενομένης από το Εαρινό Ράλι, με συνοδηγό τον Λάζαρο Καλύβα.

Μάλιστα από το 2017 μέχρι και το 2021 είχε κάνει και τρεις αγώνες έχοντας συνοδηγό τον αδελφικό του φίλο και οδηγό αγώνων Ανδρέα Μπάσδελη, ο οποίος «ευθύνεται» για την εμπλοκή του στους αγώνες.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν το φετινό Ράλι Βοιωτίας, στο οποίο με τον αριθμό 120 στις πόρτες, και τον Λουκά Ζελλιαναίο στο δεξί μπάκετ, κατέκτησαν τη τρίτη θέση στα Ιστορικά μέχρι 1.300 κ.εκ.

Ο Νϊκος Μαθιός ήταν από τους πλέον διακεκριμένους νευρολόγους της χώρας μας, διετελώντας διευθυντής του τμήματος νευρολογίας στο νοσοκομείο «Metropolitan».

Η κηδεία του θα γίνει τη Κυριακή  9 Απριλίου  στις 12 το μεσημέρι στη Χώρα Μεσσηνίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα