fbpx

Formula E: Πρώτο νταμπλ από τον Έβανς (vid)

Formula E: Πρώτο νταμπλ από τον Έβανς (vid)

Ο Νεοζηλανδός της Jaguar αναδείχθηκε νικητής και στους δύο αγώνες της Ρώμης.

Νικητής ξανά στη Ρώμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula E αναδείχθηκε ο Μιτς Έβανς καθώς ο Νεοζηλανδός της Jaguar TCS Racing επικράτησε ξανά στους δρόμους της «αιώνιας πόλης», κάτι που έκανε για τρίτη φορά στην καριέρα του καθώς είχε πανηγυρίσει τη νίκη και το 2019.

 Ο Ζαν-Ερίκ Βερν της DS Techeetah εκκίνησε από την πολ ποζίσιον ενώ ο πρώην ομόσταβλός του και νυν οδηγός της Porsche, Άντρε Λότερερ πέρασε στη μάχη για τη δεύτερη θέση τον Τζέικ Ντένις της Avalanche Andretti, με τους δύο οδηγούς να αλλάζουν θέσεις μέχρι την έβδομη στροφή.

 Καθοριστική στιγμή του αγώνα η σύγκρουση του Άλεξ Σιμς με τον Μαξ Γκίντερ με τον Γερμανό να εγκαταλείπει στα πιτ χωρίς να έχει συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Με 24 λεπτά να απομένουν, το αυτοκίνητο ασφαλείας αποχώρησε για να επιστρέψει ο αγωνιστικός ρυθμός και εκεί ήταν που ο Έβανς έκανε την κίνησή του για να περάσει μπροστά μετά από τέσσερις στροφές. Ο Γάλλος κάτοχος της πολ ποζίσιον έπρεπε να αρκεστεί στη δεύτερη θέση ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Ρόμπιν Φράινς της Envision.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα