fbpx

Widercat 92

Widercat 92

Οι νέοι ιδιοκτήτες της ιταλικής εταιρείας κατασκευής superyachts Wider Yachts, επαναλανσάρουν τη μάρκα με νέα εστίαση στα υβριδικά powercats.

Το πρώτο νέο μοντέλο, το Widercat 92, είναι ένα μοντέλο τριών καταστρωμάτων εκτοπίσματος 242 τόνων που κατατάσσεται έξυπνα κάτω από το όριο των 24 μέτρων.

Τα ανάστροφα τόξα και οι αιχμηρές λεπτομέρειες προσφέρουν ένα επιθετικό νέο προφίλ που ταιριάζει με τη σύντομη περιγραφή του ναυπηγείου, προσφέροντας ελκυστικά σχέδια  που ξεχωρίζουν σε μια αγορά όπου ο χώρος και ο όγκος συχνά επισκιάζουν το στυλ.

Το επάνω κατάστρωμα περιλαμβάνει ένα πλήρως κλειστό skylounge και γέφυρα με ανοιχτούς χώρους ηλιοθεραπείας μπροστά και πίσω. Το κύριο κατάστρωμα έχει διαμορφωθεί με φαρδιά πλαϊνά καταστρώματα που περικλείουν ένα μεγάλο κύριο σαλόνι πίσω.

Τα τζάμια πλήρους ύψους στις τρεις πλευρές υπόσχονται την απρόσκοπτη διείσδυση του φυσικού φωτός. Ο diesel – ηλεκτρικός υβριδικός κινητήρας περιλαμβάνει ένα δίδυμο Danfoss 583kW ηλεκτρικούς προωστήρες που τροφοδοτείται από ένα συνδυασμό των δύο επί 390kW γεννήτριων ντίζελ FPT, ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή και μια συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου.

Σε κανονική λειτουργία του Widercat 92 οι ιδιοκτήτες μπορούν να αναμένουν μια ταχύτητα πλεύσης των 12 κόμβων και μέγιστη ταχύτητα περίπου 15 κόμβων.

Σε ήρεμες θάλασσες με τις γεννήτριες σε λειτουργία, είναι δυνατή ταχύτητα πλεύσης με οκτώ ή έξι κόμβους.

Η Widercat 92 μπορεί επίσης να κάνει κρουαζιέρα μηδενικών εκπομπών ρύπων, ως αμιγώς ηλεκτρικό σκάφος σε αθόρυβη λειτουργία για 27nm με ταχύτητα γύρω στους έξι κόμβους.

Αγκυροβολημένο, οι ηλιακοί συλλέκτες παρέχουν επαρκή φορτία για έως και 24 ώρες χωρίς να ρίξει τις γεννήτριες ή περίπου 12 ώρες τη νύχτα μόνο από τις μπαταρίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα