fbpx

Στέλιος Φάκαλης: «Η V Team project επενδύει διαρκώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Στέλιος Φάκαλης: «Η V Team project επενδύει διαρκώς στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Ο ομάδα της «Hellenic Police, Racing by VTP» έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της έναν από τους πλέον έμπειρος μάνατζερς στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο λόγος για τον Στέλιο Φάκαλη, πρώην συνοδηγό και επί σειρά ετών μάνατζερ αθλητών και ομάδων, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Σαν Μαρίνο, εκεί όπου έχει την έδρα της η εταιρία του, η «V Team Project».

«Από τότε που ήμουν αγωνιζόμενος, πάντοτε σκεφτόμουν πώς θα γίνω καλύτερος. Με αυτό το σκεπτικό πορευτήκαμε κι αυτή τη φορά. Επενδύσαμε σε ένα πολύ πιο ισχυρό και γρήγορο αυτοκίνητο απ’ αυτό που οδηγούσε ο Γιάννης μέχρι τώρα και πιστεύω ότι αυτή η πρώτη επαφή του με το Porsche 991-2 ήταν αυτή που έπρεπε ώστε να προετοιμαστεί γι’ αυτά που έρχονται. Ως ομάδα βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξουμε δύο συγκεκριμένα σετ ελαστικών για τους δύο αγώνες, καθώς αυτό προβλέπεται από τον κανονισμό. Βλέποντας τις καιρικές συνθήκες να είναι δυσμενείς, επιλέξαμε ένα σετ για στεγνό κι ένα για βρεγμένο οδόστρωμα. Δυστυχώς η… πολυπόθητη βροχή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι ο Γιάννης Πλάγος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, καθώς θα ήταν επίφοβο να έμπαινε στην πίστα με τα εξαιρετικά φθαρμένα ελαστικά με ένα τόσο δυνατό αυτοκίνητο. Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Μπίστα, έδειξε ότι με την κατάλληλη προπόνηση μπορεί να φτάσει ψηλά και στην πίστα. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είναι ένας οδηγός με ελάχιστη εμπειρία από τέτοιες συνθήκες, όμως έδειξε την ταχύτητά του. Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό μας σε αυτόν τον αγώνα. Η V Team Project επενδύει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύουμε εμπράκτως» ανέφερε ο Στέλιος Φάκαλης.

Ο Στέλιος Φάκαλης, ανάμεσα στους Γιάννη ΠΛάγο (αριστερά) και Γιάννη Μπίστα (δεξιά)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα