fbpx

Africa Eco Race: Η δράση συνεχίζεται προς τον Νότο – Με τον φακό της ICARUS Sports (vid)

Africa Eco Race: Η δράση συνεχίζεται προς τον Νότο – Με τον φακό της ICARUS Sports (vid)

Δίτροχα και τετράτροχα συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Africa Eco Race, από τη δράση του οποίου μπορούμε να ξεκλέψουμε εικόνες μέσω του φακού του ICARUS Sports.

Ο ανταγωνισμός πλέον έχει μεγαλώσει σε σχέση με τις πρώτες ημέρες του event, αφού οι αποστάσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων μειώθηκαν σημαντικά, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει αθλητικό διευθυντή, της διοργάνωσης, Μανφρέντ Κρουά.

Με τις μοτοσυκλέτες να φτάνουν στο Ρεμζ Ελ Κεμπίρ στην πόλη Ντάκλα του Μαρόκο, η πρώτη θέση κρίθηκε με απόσταση μόλις δύο λεπτών, αφού ο Στέφαν Σβίτκο με ΚΤΜ ήταν πρώτος για 00:02:01 μπροστά από τον Μαουρίτσιο Γκερίνι με Χουσκβάρνα. Η τρίτη θέση ανήκε στον Αλεσάντρο Μποτούρι με Γιαμάχα 700 έχοντας 20:56’’ καθυστερήση, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Ρόμπι Γουάλας με ΚΤΜ και καθυστέρηση 25:34’’. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που οι επτά πρώτοι αναβάτες τερμάτισαν μέσα σε 30 λεπτά! Στο σύνολο, ο Γκερίνι είναι πρώτος με 42 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Σβίτκο.

Σε ότι αφορά τα οχήματα, εδώ είναι ένα γαλλικό τρίο που ξεχωρίζει. Το δίδυμο των Φιλίπ Γκοσελίν και Κριστόφ Κρέσπο με Όπτιμους, πήραν την πρώτη θέση στην τέταρτη ειδική, παρότι ταλαιπωρήθηκαν λόγω βλάβης για μισή ώρα. Τερμάτισαν πρώτοι με απόσταση 9 λεπτών και 43 δευτερολέπτων από τους Νταβίντ Ζεράρ και Πασκάλ Ντελακούρ, έχοντας την πρωτιά και στη γενική κατάταξη.

Τρίτοι τερμάτισαν οι –επίσης Γάλλοι- Μπρούνο Ρομπίν και Φιλίπ Σαμπίν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα