fbpx

WRC: Πλήρες πρόγραμμα με την Μ-Sport το 2023 για τον Λουμπέ

WRC: Πλήρες πρόγραμμα με την Μ-Sport το 2023 για τον Λουμπέ

Η M-Sport ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος Γάλλος Πιέρ-Λουί Λουμπέ θα ακολουθήσει τα βήματα του Οτ Τάνακ και θα είναι μέλος της Ford για τη νέα σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι.

 Ο Λουμπέ ήταν κοντά στο να βρει μόνιμη θέση για πρώτη φορά στην καριέρα του μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στους 7 αγώνες που πήρε φέτος για λογαριασμό της M-Sport. Ο ίδιος πήρε τρεις ειδικές διαδρομές και ήταν για πρώτη φορά πρωτοπόρος στη γενική ενός αγώνα ενώ ξεπέρασε την καλύτερη επίδοσή του, την 7η θέση, με την 4η σε Σαρδηνία και ράλι Ακρόπολις.

 «Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται για εμένα, κάτι που ονειρευόμουν από τότε που ήμουν παιδί», είπε ο Λουμπέ. «Η πρώτη μου πλήρης σεζόν, θα απολαμβάνω το πάθος της ζωής μου κάθε διήμερο, είναι κάτι το φανταστικό. Αυτή η συμφωνία αφαιρεί μεγάλο βάρος από πάνω μου επειδή γνωρίζω ότι έχω 13 αγώνες να δείξω όλες μου τις ικανότητες και θα έχω το περιθώριο να μάθω και να βελτιώνομαι. Το 2023 ο πιο σημαντικός στόχος είναι να τερματίζω σε κάθε αγώνα, να αποκτώ εμπειρία και να μάθω που μπορούμε να πιέζουμε και να πηγαίνουμε με τέρμα γκάζι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα