fbpx

Race Of Champions: Πρωταθλήτρια ξανά η… οικογένεια Σόλμπεργκ! (vid)

Race Of Champions: Πρωταθλήτρια ξανά η… οικογένεια Σόλμπεργκ! (vid)

Την κατάκτηση του τίτλου στο Nations Cup του Race Of Champions πανηγύρισαν για δεύτερη διαδοχική χρονιά οι Πέτερ και Όλιβερ Σόλμπεργκ. Πατέρας και γιός μπήκαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Πιτέο της Σουηδίας, στις ακτές τις Βαλτικής, μόλις 60 μίλια νότια του Αρκτικού Κύκλου. Εκεί, απέδειξαν πως είναι ανίκητοι στο χιόνι, διανύοντας όλη τη διαδρομή μέχρι το τρόπαιο.

Στον μεγάλο τελικό οι δύο Νορβηγοί νίκησαν με 3-1 το δίδυμο των Τιερί Νεβίλ και Φελίπε Ντρούγκοβιτς, που συνέθεσαν την ομάδα All Star. Για τον Βέλγο οδηγό του WRC και τον Βραζιλιάνο περσινό πρωταθλητή της Formula 2 η παρουσία τους στον τελικό ήταν μία απρόσμενη επιτυχία, μιας και ήταν αμφότεροι rookies στη διοργάνωση.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το… κυρίως σκέλος της διοργάνωσης, ο κλασικός αγώνας Race of Champions, όπου πλέον οι οδηγοί δεν θα είναι χωρισμένοι σε ομάδες, αλλά θα αγωνιστούν ο καθένας αποκλειστικά για τον εαυτό του, σε ένα αμιγώς ατομικό αγωνιστικό σύστημα.

Κάτοχος του τίτλου από το 2022 είναι ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος συμμετέχει και φέτος, αν και η εικόνα του στο Nations Cup δείχνει πως θέλει ακόμη… βελτίωση ώστε να μπορεί να φτάσει το επίπεδο που παρουσίασαν κυρίως οι Όλιβερ και Πέτερ Σόλμπεργκ, όπως όμως και ο εξαιρετικός Νεβίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα