fbpx

Moto GP: Στην κορυφή οι Ducati στην 1η ημέρα της Sepang

Moto GP: Στην κορυφή οι Ducati στην 1η ημέρα της Sepang

Οι μοτοσικλέτες τις Ducati ήταν εκείνες που ξεχώρισαν, τόσο σε τελική ταχύτητα, όσο και στον χρονόμετρο, στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, στην 1η ημέρα των δοκιμών του Moto GP. Συγκεκριμένα, ο Ενέα Μπαστιανίνι έπιασε 336.3χλμ./ω με την μοτοσικλέτα του, καταγράφοντας την υψηλότερη τελική από κάθε άλλον αναβάτη. Δεύτερος ακολούθησε ο Μάρκο Μπετσέκι, επίσης με Ducati -σε δορυφορική ομάδα-, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε άλλη μία Ducati, αυτή τη φορά υπό την καθοδήγηση του Χόρχε Μαρτίν.

Οι τελικές ταχύτητες των αναβατών:

Στο χρονόμετρο, ο Μπετσέκι ήταν αυτή τη φορά ταχύτερος όλων, γυρίζοντας την πίστα σε 1:58.47, με τον Μπαστιανίνι να ακολουθεί με την τρίτη καλύτερη επίδοση. “Σφήνα” ανάμεσα στις δύο Ducati βρέθηκε μία Aprilia, αυτή του Μάβερικ Βινιάλες, ενώ ο Αλέιξ Εσπαργκαρό, επίσης με Aprilia, ακολούθησε χαμηλότερα στην 6η θέση.

Οι χρονομετρήσεις των αναβατών:

Δεν πρέπει πάντως να λησμονείται πως αυτή ήταν μονάχα η πρώτη ημέρα δοκιμών για τους αναβάτες αγώνων, μετά το φινάλε της περσινής σεζόν. Έτσι, τόσο οι ίδιοι ακόμη… ψάχνουν την άνεσή τους πάνω στις βελτιωμένες (ή καινούργιες) μοτοτσικλέτες τους, ενώ και οι ίδιες οι ομάδες είναι σε διαδικασία δοκιμών διάφορων μερών της εκάστοτε μοτοσικλέτας, αναζητώντας το ιδανικότερο. Οι δοκιμές συνεχίζονται το Σάββατο, με έναρξη στις 4:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα