fbpx

Μπαστιανίνι: “Βρισκόμαστε στο 70-75% της δυναμικής μας”

Μπαστιανίνι: “Βρισκόμαστε στο 70-75% της δυναμικής μας”

Σε μία διαδικασία διαρκούς βελτίωσης βρίσκεται η νέα μοτοσικλέτα της Ducati και ιδίως η ικανότητα των εργοστασιακών αναβατών της να τη χειριστούν. Ο Ενέα Μπαστιανίνι ρωτήθηκε για αυτό το ζήτημα και το κατά πόσο η… χημεία ανάμεσα στον ίδιο και τη μοτοσικλέτα του έχει βρεθεί. Ο Ιταλός αναβάτης, αν και ανέφερε πως στον πρώτο αγώνα της χρονιάς το αποτέλεσμα θα πλησιάζει το 100%, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία φάση που υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

“Στο 100% δεν βρισκόμαστε ακόμη, αλλά μπορούμε να φτάσουμε τουλάχιστον στο 90-95%. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο 70-75% της δυναμικής μας. Η νέα μοτοσικλέτα έχει πολλές δυνατότητες, αλλά δεν είναι εύκολη στον χειρισμό. Λύσαμε αρκετά προβλήματα. Νομίζω πως τώρα έχω τη σιγουριά ότι μπορώ να κινηθώ πιο ομαλά και εύκολα στη μοτοσικλέτα. Το γκάζι δεν είναι όπως της προηγούμενης, αλλά το φρένο του κινητήρα είναι πολύ κοντά σε αυτό. Ήμασταν γρήγοροι στον τελευταίο γύρο των δοκιμών και χαίρομαι με αυτό.

Συζήτησα πολύ με τον Πέκο και τα σχόλιά μας είναι παρόμοια, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το οδηγικό στυλ. Όταν τα πράγματα έχουν έτσι, είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις με τους μηχανικούς και να σε βοηθήσουν να βγει καλύτερο αποτέλεσμα. Στο φινάλε, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός”, σχολίασε ο Μπαστιανίνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα