fbpx

Γουίλσον: “Όταν υπογράψαμε τον Τάνακ, ξεκινήσαμε άμεσα να σκεφτόμαστε τις νίκες”

Γουίλσον: “Όταν υπογράψαμε τον Τάνακ, ξεκινήσαμε άμεσα να σκεφτόμαστε τις νίκες”

Ως ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει πλήρως τους όρους του παιχνιδιού αναγνωρίστηκε από την πρώτη ημέρα της συμφωνίας του με την M-Sport ο Οτ Τάνακ. Ο Μάλκομ Γουίλσον, επικεφαλής της ομάδας του Εσθονού στο WRC, στάθηκε στην έντονη διαφορά αύρας που δημιούργησε η απόκτηση του Τάνακ και την αίσθηση του ότι οι νίκες είναι πια ένας πολύ πιο ρεαλιστικός στόχος, σε κάθε Ράλι της σεζόν.

“Όταν υπογράψαμε αρχικά τον Οτ, ξεκινήσαμε άμεσα να σκεφτόμαστε τις νίκες. Αυτό είναι φυσικό, όταν φέρνεις έναν οδηγό της κλάσης του. Ναι, εξαρχής είχαμε στο μυαλό μας τη σκέψη της νίκης στη Σουηδία. Ο Οτ όμως εντόπισε κάποια πεδία του αυτοκινήτου πάνω στα οποία ήθελε να δουλέψει μετά το Μόντε Κάρλο. Έκτοτε, περισσότερο σκεφτόμασταν απλώς ένα βάθρο. Δεν γινόταν να φτιάξουμε εντελώς το αυτοκίνητο μέσα σε μία βραδιά.

Αυτό που έκανε στη Σουηδία, αυτό που έκανε αυτός και ο Μάρτιν (Γερβεόγια) ήταν φανταστικό και πραγματικά νιώθουμε όλοι την ώθηση και την ενέργεια που μας προσέφερε. Τη στιγμή που ανακοινώσαμε πως ο Οτ επιστρέφει σε εμάς, μπορούσατε να δείτε αυτή τη σπίθα ηλεκτρισμού σε όλη την ατμόσφαιρα. Ήταν η ίδια όταν είχαμε πει πως ο Σεμπαστιάν Οζιέ θα είναι μαζί μας ή όταν είχαμε μιλήσει για το ενδεχόμενο του Σεμπαστιάν Λεμπ.

Αυτού του τύπου οι οδηγοί δημιουργούν προσδοκίες και όταν πετυχαίνουν τους στόχους τους, όπως ο Οτ στη Σουηδία, μπορείς να νιώσεις την περηφάνια στην ομάδα. Το είδαμε αυτό στη Σουηδία και νιώσαμε έτσι όταν η ομάδα επέστρεψε στο Ντόβενμπι. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό το συναίσθημα μας προσφέρει παραπάνω αυτοπεποίθηση και πλέον ανυπομονούμε για το Μεξικό, όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλσον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα