fbpx

3ο Ράλι Βοιωτίας: Νίκη Γαζετά-Κόντο στα Legends

3ο Ράλι Βοιωτίας: Νίκη Γαζετά-Κόντο στα Legends

Στο νεοσύστατο Κύπελλο Legends που αφορά αυτοκίνητα των Ομάδων N, Α (με ημερομηνία έκδοσης Δελτίου Αναγνώρισης FIA από 1η Ιανουαρίου 1991 ώς 31η Δεκεμβρίου 2000), η μάχη για την επικράτηση στο 3ο Ράλι Βοιωτίας κράτησε μέχρι το τέλος, με την πρωτιά να αλλάζει χέρια τέσσερις φορές!

Τελικοί νικητές τόσο στο Κύπελλο Legends όσο και στη C6 ήταν οι Διονύσης Γαζετάς-Νίκος Κόντος με Toyota Yaris, οι οποίοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, ανεβαίνοντας από την τέταρτη στην πρώτη θέση στην τελευταία διαδρομή του αγώνα! Ο «μικρός» έδειξε για άλλον έναν αγώνα θετικά στοιχεία και το μέλλον του ανήκει!

Με διαφορά μικρότερη των δύο δευτερολέπτων, οι Πυργιώτες Ιωάννης Γιαννακόπουλος-Ιωάννης Φωτεινογιαννόπουλος με Toyota Yaris ολοκλήρωσαν στη δεύτερη θέση στο Legends και στη C6, μόλις στον δεύτερο αγώνα της καριέρας του οδηγού.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Θεόδωρος Εγγλέζος-Κώστας Γρηγοριάδης, επίσης με Toyota Yaris! Χαρακτηριστικό της μάχης που είχαμε στην κατηγορία, είναι το γεγονός πως η τελική διαφορά των τρίτων από την κορυφή ήταν μικρότερη των πέντε δευτερολέπτων!

Άτυχοι ήταν οι Ηλίας Αγγελής-Βασίλης Κούγιας, καθώς αν και βρίσκονταν στην κορυφή της κατηγορίας μια ειδική πριν το τέλος, ένα κλαταρισμένο ελαστικό αρχικά και ένα πρόβλημα με τον ιμάντα του Toyota Yaris τους περιόρισε στην πέμπτη θέση.

Με τον καλύτερο τρόπο, λοιπόν, εγκαινιάστηκε η κατηγορία Legends στους Ελληνικούς αγώνες και ευχή όλων είναι να προσελκύσει ακόμη περισσότερες συμμετοχές στο μέλλον.

Όμορφη νότα στον αγώνα αποτέλεσαν τα δύο αυτοκίνητα 4×4 που συμμετείχαν. Οι Ιωάννης Βορριάς-Αθανάσιος Μπάκας (Mitsubishi Pajero Evolution) τερμάτισαν πρώτοι, εμπρός από τους Ευάγγελο Μπερσή-Παναγιώτη Κάλφα (Toyota Hilux).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα