fbpx

3ο Ράλι Βοιωτίας: Ο άτυχοι της ημέρας…

3ο Ράλι Βοιωτίας: Ο άτυχοι της ημέρας…

Στους άτυχους του 3ου Ράλι Βοιωτίας, συγκαταλέγονται οι νικητές του 2022, Πασχάλης Χατζημάρκος-Μάριος Τσαούσογλου οι οποίοι δυσκολεύτηκαν στον αγώνα. Αρχικά είχαν τετ-α-κε στην πρώτη ειδική που τους στέρησε σε χρόνο, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, στο πρώτο μισό της τρίτης ειδικής του αγώνα σταμάτησαν να αλλάξουν λάστιχο στο Skoda Fabia R5, υποχωρώντας αρκετά στην κατάταξη.

 Όσον αφορά τις εγκαταλείψεις του αγώνα, δεν πήγαν μακριά οι Βασίλης και Ιωάννης Βελάνης, οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα με το κεντρικό διαφορικό του Skoda Fabia R5, εγκαταλείποντας νωρίς την προσπάθειά τους.

Ανέβασε θερμοκρασία το Toyota Starlet των Αντώνη Δημόπουλου-Θύμιου Σκαλτσά και οδήγησε το πλήρωμα εκτός αγώνα από τη δεύτερη ειδική διαδρομή, ενώ μια καμένη φλάντζα δεν επέτρεψε στο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα των Μαριαλένας Παυλή-Βιργινίας Παπαδάκη (Nissan Micra K11) να τερματίσει στον αγώνα.

Ήταν πέμπτοι γενικής μέχρι να εγκαταλείψουν από πρόβλημα στο ψυγείο του Mitsubishi Lancer Evo IX οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος-Αχιλλέας Τζιτζικαλάκης, ενώ άτυχοι στάθηκαν οι Πυργιώτες Θοδωρής Πανούτσος-Δημήτρης Σταυρόπουλος (Ford Fiesta R2) που είχαν κλαταρισμένο ελαστικό και κόλλησαν στη λάσπη λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό του αγώνα. 

Ένα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων στέρησε στους Μάνο Ρινάκη-Σπύρο Καραστεφάνου (Opel Corsa D OPC) και στους Σταμάτη Αθανάσουλα-Βασίλη Μπασιούκα (Ford Fiesta Rally4) τη χαρά του τερματισμού.

 Στα 74 του, ο Αλέκος Καντζούρης επέστρεψε στην ενεργό δράση με τον Νίκο Μουζάκη δίπλα του, ωστόσο ένα κομμένο ημιαξόνιο στο Subaru Impreza STi N12 που οδηγούσαν, τους έθεσε νωρίς εκτός αγώνα.

Στην κατηγορία των Ιστορικών, με το «καλημέρα» τέθηκαν εκτός οι Ιωάννης Τσαλαματάς-Νίκος Μπαμπαλής (Ford Escort MKII), καθώς και οι Αλέξανδρος Χριστοδούλου-Αθανάσιος Σαμαράς με την όμορφη Lancia 037.

Δεν ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους επίσης οι Γρηγόρης Πιερρουτσάκος-Αλέξανδρος Ματαλιωτάκης (Peugeot 205 Rallye), οι Κάρολος Λάμπρου-Ιωάννης Κόλλιας (Alpine Renault A110) και οι Πάτροκλος Κανσός-Ανδρέας Γρηγορόπουλος (Volkswagen Golf II) από πρόβλημα στα ηλεκτρικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα