fbpx

Δεν πρόλαβαν να το ευχαριστηθούν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης

Δεν πρόλαβαν να το ευχαριστηθούν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης

Με την πικρή γεύση της εγκατάλειψης στα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα του αγώνα αποχώρησε το πλήρωμα της VE2 Rally Team από το 3ο Ράλι Βοιωτίας.

Οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης δεν πρόλαβαν να ευχαριστηθούν οδήγηση πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia R5 αφού ένα μηχανικό πρόβλημα τους στέρησε την ευκαιρία να «μαζέψουν» αγωνιστικά χιλιόμετρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ράλι Ακρόπολις.

«Στα πρώτα χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής Δαφνούλα, το κεντρικό διαφορικό του αυτοκινήτου μας υπέστη βλάβη και μύρισε καμένο στην καμπίνα, πιθανότατα από αστοχία υλικού. Για να μην προκαλέσουμε περαιτέρω ζημιά στο αγωνιστικό συνεχίσαμε σε πολύ αργό ρυθμό ώστε να βγούμε από την ειδική, σταματώντας κατά διαστήματα στην άκρη του δρόμου για να μην καθυστερήσουμε τους συναθλητές μας» ήταν τα λόγια του οδηγού της ομάδας, Βασίλη Βελάνη, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Μείναμε με την πικρία, καθώς δεν κάναμε τα χιλιόμετρα του αγώνα, κάτι που ήταν το ζητούμενο. Ωστόσο, για αυτό το λόγο ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τον εθνικό μας αγώνα νωρίς. Ευχαριστούμε την EMC Motorsport και τον Λευτέρη Αλυγιζάκη που μας εμπιστεύτηκαν το αυτοκίνητο, καθώς και τον μάνατζερ της ομάδας, Ρόμπερτ Ναχμία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα