fbpx

Tarform Raye jetski

Tarform Raye jetski

Αφού πρώτα έκανε πάταγο με τις κομψά σχεδιασμένες και εξαιρετικά ισχυρές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Luna, η ομάδα του Tarform με έδρα το Μπρούκλιν κυκλοφόρησε κάποιες πρώτες εικόνες για ένα άλλο κονσεπτ “παιχνίδι” που θα κινείται με ηλεκτρική ενέργεια.

Ο λόγος για το Raye jetski, που επεκτείνει την εισχώρηση της αυτοκινητοβιομηχανίας στο νερό για άλλη μια φορά. Λαμβάνοντας στυλιστική έμπνευση από τις χαριτωμένες καμπύλες του manta ray, το οποίο έχει εξελιχθεί πάνω από 120 εκατομμύρια χρόνια σε μια από τις πιο μοναδικές μορφές ζωής του ωκεανού, το Tarform Raye jetski στοχεύει να προσφέρει στους ιδιοκτήτες την εμπειρία της οδήγησης μοτοσυκλέτας στην ανοιχτή θάλασσα.

Διαθέτει ένα σύστημα τζετ πρόωσης που υπόσχεται τελική ταχύτητα 80 χλμ./ώρα. Το Raye θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές διαμορφώσεις ανάλογα με τη διάρκεια που θα κραταει η μπαταρία την αυτονομία της, ή την ε,βελεια σε χώρο και χρόνο. Θα υπάρχει ένα μοντέλο 52,2 kW που θα επιτρέπει μια ώρα στο νερό μεταξύ των φορτίσεων και μια έκδοση 89,5 kW με δύο ώρες διαδρομής.

Η τιμή του θα ξεκινάει από τα 68.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα